„Păpușa de abanos“ uimește din nou: Naomi Campbell le dă clasă modelelor din noul val

Vedeta se menține în top de peste 30 de ani și eclipsează concurența modelelor tinere. Ea a avut o nouă apariție încântătoare.

De mai bine de trei decenii, continuă să fie una dintre cele mai emblematice figuri din lumea modei și se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Naomi Campbell și-a etalat din nou clasa, de această dată într-o apariție de gală, duminică, la show-ul "Black Girls Rock!", organizat în Newark, New Jersey, Statele Unite.

Cu părul lung și ondulat, așa cum nu l-a purtat de multe ori, și îmbrăcată într-o rochie portocalie plisată și lungă până la podea, un model fără mâneci care îi lăsa spatele gol și cu un decolteu adânc până la abdomen, Naomi a fost o prezență absolut încântătoare.

Ea a urcat pe scena evenimentului pentru a primi un premiu pentru activitatea sa.

Supermodelul și-a accesorizat ținuta cu un lănțișor subțire din aur cu medalion și o brățară simplă, tot din aur, precum și două inele cu cristale pe care le purta pe ambele mâini.

Gala a recompensat mai multe femei celebre de culoare, fiind evocată și regretata cântăreață Aretha Franklin, care a încetat din viață săptămâna trecută.

Naomi Campbell a revenit la prezentările pe podium după ce în luna mai și-a anunțat retragerea, într-un interviu de promovare a show-ului "Fashion For Relief", de la Cannes.
"Nu știu dacă mai urc mult timp pe podium, sunt 32 de ani de când fac asta", a spus ea, mărturisind că este pregătită să predea ștafeta noii generații de modele: "E o onoare să particip la prezentări. Mi-ar plăcea să fie preluată de tânăra generație, iar eu să stau în public și să privesc."

Deocamdată, însă, Naomi Campbell arată atât de bine, încât eclipsează totul în jurul ei și doar colegele de generație, în special Kate Moss, i-ar putea sta alături cu aceeași forță.
De altfel, în ianuarie, cele două supermodele emblematice au defilat împreună la Paris, la prezentarea colecției masculine realizată de creatorul de modă britanic Kim Jones pentru casa Louis Vuitton.

În această lună, "păpușa de abanos" a participat la Milano, la prezentarea colecției masculine primăvară-vară 2019, demonstrându-și încă o dată calitățile și experiența.

În ciuda frumuseții sale care o încadrează între cele mai frumoase femei din lume și care a fost prețuită prin nenumărate campanii de promovare, prezentări de modă și apariții pe copertele revistelor glossy din toată lumea, Naomi Campbell a mărturisit că întotdeauna a trăit cu sentimentul că nu are un corp frumos.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod