Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 3-9 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, persoana iubită îţi va cere să faci mai multe lucruri pentru ea.

Nu e de mirare că se încearcă manipularea ta, atât timp cât, în ultima perioadă, nu ai mai avut timp de nimeni. Cu toate că tehnicile partenerului nu sunt chiar delicate, important e că îţi vei da seama într-un final că trebuie să îţi îndrepţi atenţia mai mult către el. Veţi reuşi să discutaţi productiv astfel încât relaţia dintre voi să nu se răcească.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia ta va trece printr-o etapă de reinventare, iar asta e un lucru bun pentru tine şi partenerul tău de viaţă.

Aveţi amândoi nevoie de un impuls pentru a putea trece la pasul următor şi în această săptămână îl veţi găsi. Dacă eşti singură, trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi să flirtezi cu bărbatul de care îţi place, mai ales dacă ai aşteptat până acum să te abordeze el şi nu a făcut-o. Nu te gândi că nu te place, astfel nu vei face altceva decât să îţi iroseşti şansele cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De tine depinde viaţa ta sentimentală din această săptămână şi toate acţiunile tale vor avea un impact direct asupra relaţiei tale.

Dacă lucrezi mai mult la acest capitol şi îţi uneşti forţele cu cele ale partenerului, cu siguranţă veţi ajunge acolo unde trebuie. Dacă eşti singură, aşteptările tale prea mari te vor împiedica să faci parte dintr-un cuplu prea curând, însă toate vor veni la timpul lor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia va fi în centrul atenţiei tale în această săptămână, şi pe bună dreptate!

O persoană apropiată ţie va avea parte de un eveniment neplăcut, iar tu îi vei fi alături fără să stai pe gânduri. Faptul că eşti un om de încredere, mai ales în relaţia de cuplu, va ajuta relaţia în care eşti implicată. De regulă, încerci să fii cea mai bună versiune a ta şi te comporţi aşa cum ai vrea şi alţii să se comporte cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână extrem de bună pentru tine, în condiţiile în care eşti singură.

De această dată, flirtul şi paşii pe care îi urmezi pentru a te apropia de persoana pe care o placi dau rezultate bune. Vei fi mai optimistă cu privire la viitorul tău amoros şi vei conştietiza că nu e bine să renunţi niciodată la visurile tale. Dacă eşti implicată într-o relaţie, şansele de a-ţi impune punctul de vedere în faţa partenerului sunt nule, iar asta te va frustra la maximum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de stresantă pentru tine pe plan sentimental.

O schimbare care ştiai că va veni, dar pe care nu ţi-o doreai, este pe punctul de a se produce. Cel mai probabil este vorba despre ceva care are legătură cu partenerul de viaţă şi a cărei apariţie trebuie să o accepţi dacă vrei ca relaţia să continue. Cântăreşte bine lucrurile şi vezi dacă merită să faci compromisuri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi încă una în care îi vei arăta indiferenţă partenerului de viaţă.

Însă, pentru el totul pare mult mai intens ca până acum şi va avea tendinţa de a se răzbuna. E clar că nu poate renunţa la tine, însă nici nu acceptă un astfel de comportament din partea ta. Ce-i drept, lucrurile între voi nu merg bine din cauza amândurora şi cu siguranţă fiecare aveţi varianta voastră şi explicaţiile de rigoare. Este important să vă ascultaţi mai mult şi să comunicaţi mai deschis.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul extrem de neplăcut pentru tine.

Cel mai probabil vei afla o informaţie despre partenerul tău de viaţă care te va face să suferi foarte mult. E posibil să fie vorba despre infidelitate, dar la fel de bine poate fi vorba despre minciuni grave cu privire la alte aspecte ale vieţii. Cu toate că poate părea o tragedie pentru tine, trebuie să te gândeşti şi la faptul că poate aşa e mai bine pentru tine şi că poate vei fi mai fericită scăpând de el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă vremuri grele pentru tine pe plan sentimental.

În primele zile ale acestei săptămâni, gelozia partenerului pare că întrece orice limită şi, cu siguranţă, nu vei tolera un astfel de comportament din partea lui. Faptul că este foarte posesiv l-a adus în punctul de a fi obsedat, iar asta trebuie să se oprească aici. Pentru că îţi va crea probleme la locul de muncă şi te va pune într-o poziţie jenantă va fi picătura care umple paharul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână va fi una plină de evenimente sociale, iar acest lucru este benefic atât pentru nativele singure, cât şi pentru cele implicate într-o relaţie.

Pentru cele dintâi cresc şansele de a cunoaşte oameni noi şi de a-şi lărgi cercurile de prieteni. De la prietenie la iubire nu mai este decât un pas. Pentru nativele care au un iubit sau un soţ, ieşirile mai dese în oraş vor contribui la revigorarea relaţiei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ultima perioadă te-ai distanţat de partenerul de viaţă din cauza nemulţumirilor pe care le ai cu privire la el şi de care nu este dispus să se ocupe.

Faptul că te tratează cu indiferenţă nu face altceva decât să te împigă să îţi găseşti alte activităţi şi alte persoană care te fac fericită. Nu îi vei fi infidelă, însă te gândeşti să pui punct relaţiei şi să încerci să o iei de la zero cu altcineva. Admiratori ai destui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În aceste zile trebuie să realizezi că partenerul tău nu poate fi perfect, şi nici relaţia voastră, de asemenea.

Conştientizează ceea ce ai şi bucură-te de asta dacă nu vrei ca totul să se ducă de râpă. Îmbrăţişează momentele mai puţin plăcute la fel cum o faci şi cu cele fericite şi vei ajunge să fii mulţumită de viaţa ta, într-un final. Să apreciezi persoanele din jurul tău şi lucrurile pe care le ai este singurul lucru care îţi poate aduce fericirea supremă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod