O nouă generație: Fiul lui Bon Jovi și actrița Millie Bobby Brown au cucerit Instagramul cu un selfie de Crăciun

Millie Bobby Brown și iubitul său, Jake Bongiovi, au petrecut primul lor Crăciun împreună.
Actrița britanică în vârstă de 17 ani a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de Jake, în vârstă de 19 ani, în timp ce sărbătoresc împreună Crăciunul.

Citește și: Prima imagine cu Lilibet. Prințul Harry și Meghan Markle au publicat felicitarea de Crăciun, în care apar alături de cei doi copii


„Sărbători fericite”, a scris Millie în postarea de pe Instagram, în care îl îmbrățișează pe iubitul său, fiul faimosului rocker Jon Bon Jovi. Postarea a strâns peste 4,5 milioane de aprecieri, inclusiv din partea unor vedete precum Jennifer Aniston.


În secțiunea de comentarii, colegul de platou al lui Millie din serialul de succes „Stranger Things”, Finn Wolfhard, i-a lăsat mesajul „Sunteți foarte drăguți”.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut în luna iunie, când fiul lui Bon Jovi a postat o fotografie pe Instagram în care apar împreună.
El a completat imaginea cu mesajul „bff” (n. red. best friends forever - cei mai buni prieteni pentru totdeauna).

Două săptămâni mai târziu, Brown și Bongiovi au fost văzuți plimbându-se împreună în New York. Cei doi se țineau de mână, iar Bonjovi îl ținea de lesă pe Winnie, câinele actriței.

În luna iulie, vedeta din serialul „Enola Holmes” a distribuit câteva imagini cu Bongiovi în secțiunea Instagram Story, iar luna trecută a distribuit o fotografie în care iubitul său o sărută pe obraz, în timp ce se află împreună în roata London Eye din Londra.


Millie Bobby Brown a devenit faimoasă interpretând-o pe Eleven (Unsprezece) în serialul Netflix „Stranger Things” („Lucruri ciudate”).
Debutul ei în film a fost marcat în anul 2019 de pelicula „Godzilla: King of the Monsters” („Godzilla: Regele monștrilor”). Un alt serial de succes Netflix în care deține rolul principal este „Enola Holmes”. Brown este cea mai tânără apariție în topul realizat de Time – 100 cele mai influente persoane din lume. Millie este urmărită de 47,2 milioane de persoane pe Instagram.


Și Jake a postat fotografii în care apare alături de celebra actriță. Într-una dintre imagini cei doi își beau împreună ceaiul într-o cafenea din Londra. „Ne facem o trupă.
Trimiteți idei de nume”, a glumit tânărul.


Jake este al treilea copil al starului rock Jon Bon Jovi, în vârstă de 59 de ani, și al soției sale, Dorothea Hurley. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete. Bon Jovi și Dorothea (59 de ani) s-au cunoscut în 1980, când erau elevi la colegiul Sayreville War Memorial High School din New Jersey. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 1989, la Las Vegas, și au patru copii: Stephanie, în vârstă de 28 de ani, Jesse James Louis (26 de ani), Jacob (Jake) Hurley (19 ani) și Romeo Jon (17 ani).

Foto: Hepta; Instagram/milliebobbybrown; Instagram/jakebongiovi

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod