Prima imagine cu Lilibet: Prințul Harry și Meghan Markle au publicat felicitarea de Crăciun, în care apar alături de cei doi copii

Prințul Harry și Meghan Markle au distribuit prima imagine cu fiica lor, Lilibet Diana, la șase luni de la naștere, cu ocazia felicitării oficiale de Crăciun.
În fotografia de familie, Meghan, în vârstă de 40 de ani, o ridică în brațe pe fiica sa, în timp ce Harry, de 37 de ani, îl ține pe picior pe fiul lor, Archie, în timp ce o privește pe micuța Lilibet care râde în brațele mamei sale.

Portretul de familie a fost realizat de fotograful Alexi Lubomirski, care a realizat și albumul de logodnă și portretele oficiale din ziua nunții pentru Ducii de Sussex.
Archie, care seamănă perfect cu tatăl său și are părul roșcat ca acesta, este îmbrăcat casual, cu jeanși, la fel ca restul familiei, iar în imagine i se vede și fața. După prima lui aniversare, Harry și Meghan nu au mai postat fotografii în care să i se vadă chipul, ci doar imagini în care apare fotografiat din spate.

Ducii de Sussex, care locuiesc în prezent într-o casă de 14,7 milioane de dolari din Montencito, California, au publicat felicitarea de Crăciun pentru a anunța că au făcut donații pentru anumite asociații caritabile.
Printre acestea se numără organizații care susțin familii din Afganistan rămase în urmă după retragerea trupelor americane, precum și o organizație care luptă pentru obținerea concediilor de maternitate plătite în Statele Unite, o cauză susținută și de Meghan.

„Anul acesta a venit pe lume fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut 'mama' și 'tata', iar Lili ne-a făcut o familie”, au scris ei în mesajul de pe felicitare. „Privim cu speranță spre 2022 și am făcut donații în numele vostru unor organizații care onorează și protejează familiile - de la cele care sunt relocate din Afganistan, la familii americane care au nevoie de concediu de maternitate plătit”, au continuat ei în felicitarea de Crăciun.


Potrivit Daily Mail, cuplul a folosit în felicitare urarea specific americană „Happy Holidays” (Sărbători fericite), în locul urării britanice „Merry Christmas”.
Este cea de-a treia perioadă festivă pe care Ducii de Sussex o petrec departe de Marea Britanie și de familia regală.

Felicitarea de Crăciun pare să fie o schimbare a abordării lui Meghan și Harry în ceea ce privește imaginea copiilor lor. Până acum cei doi au încercat să ascundă fețele copiilor în fotografii.



Archie a fost văzut rar de când cuplul a renunțat la rolul de membri seniori ai Casei Regale în luna martie a acestui an. În luna mai, când Archie a împlinit doi ani, părinții săi au distribuit o imagine în care micuțul apare cu spatele.

De asemenea, este pentru prima dată când fanii cuplului au putut să vadă fața lui Lilibet. 

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, al doilea copil al Ducilor de Sussex, s-a născut pe 4 iunie 2021 în Santa Barbara, California, și este a opta în linia succesiunii la tronul Marii Britanii. 

Ea a fost numită după numele de alint din copilărie al Reginei Elisabeta, în timp ce Diana este un tribut adus mamei Prințului Harry.
Nu au fost publicate fotografii cu Lilibet după naștere, spre deosebire de fratele său, Archie, care a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Windsor, în 2019.


Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun pentru 2021 mult mai devreme, la începutul lunii decembrie. Ei au distribuit o fotografie de familie, realizată în Iordania, în care apar alături de cei trei copii ai lor - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Iordania are o semnificație aparte pentru Kate, care și-a petrecut o parte a copilăriei în această țară în care tatăl său a lucrat ca dispecer de operațiuni de zbor pentru British Airways.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
24 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod