Nuntă ca-n povești: Charlotte Casiraghi, nepoata legendarei Grace Kelly, o prințesă strălucitoare în rochia de mireasă

Colierul Cartier pe care Charlotte Casiraghi l-a purtat la cununia civilă a stat la gâtul legendarei Grace Kelly după ce aceasta s-a căsătorit cu Prințul Rainier al III-lea de Monaco


Charlotte și Dimitri au împreună un băiat de șapte luni, Balthazar, și  s-au căsătorit civil pe 1 iunie, într-o ceremonie organizată la palatul regal. Cei doi, care sunt împreună de un an, au plănuit căsătoria vara trecută, dar au decis să aştepte până după naşterea fiului lor. Ei au ales abația Sainte-Marie de Pierredon din Provence (Provența) ca o legătură cu copilăria prințesei.

Charlotte și frații ei, Prințesa Alexandra de Hanovra, Pierre Casiraghi, Andrea Casiraghi, Christian de Hanovra, s-au mutat în zonă cu mama lor, Prințesa Caroline, Prințesă de Hanovra, după ce tatăl lor a murit când ea avea doar patru ani, notează People. "Ea a dorit să împărtășească cu familia și prietenii dragostea sa specială pentru Provence", a declarat o sursă pentru revista citată.

Prințul Albert al II-lea de Monaco, Prințesa Carolina de Hanovra și Alexandru de Hanovra au fost prezenți la cununia religioasă.


La ceremonia din iunie, Charlotte a purtat un superb colier Cartier din diamante care i-a aparținut bunicii sale, Grace Kelly. Bijuteria i-a fost dăruită fostei actrițe de soțul ei, Prințul Rainier al III-lea de Monaco, la nunta lor din 1956, organizată tot la palatul regal.

Mirii au postat atunci pe Facebook o imagine în care apăreau în timp ce se priveau în ochi, pe terasa vilei La Vigie, o proprietate exclusivistă cu o panoramă splendidă a Meditaranei. Charlotte a îmbrăcat atunci o rochie din satin fără mâneci, demnă de o vedetă de la Hollywood.

La dineul de gală au participat în acea seară și Prințesa Charlene de Monaco, Prințesa Caroline și unchiul miresei, Prințul Albert al II-lea de Monaco.
Frații miresei, Andrea Casiraghi (34 de ani) și Pierre Casiraghi (31 de ani), împreună cu soțiile lor, Tatiana Santo Domingo (35 de ani) și Beatrice Borromeo (33 de ani), au fost, de asemenea, prezenți. Din partea mirelui au venit mama acestuia, modelul Carole Bouquet, fratele vitreg Louis Giacobetti și vărul său, Thomas Langmann, producător de film laureat cu Oscar.

La cununie a fost prezenți alți doi invitați importanți pentru miri - Raphael, fiul în vârstă de cinci ani dintr-o relație anterioară a prințesei Charlotte, cu umoristul francez Gad Elmaleh, și fiica de șapte ani a lui Dimitri, Darya, din prima sa căsătorie cu modelul Mascha Novoselova.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod