Nicoleta Luciu vrea să-și facă operație de micșorare a stomacului: "M-am îngrăşat! Nu mă pot opri din mâncat"

Disperată din cauza celor 10 kilograme în plus, vedeta este decisă să apeleze la intervenția chirurgicală drastică pentru a slăbi.

Deşi greutatea ei se încadrează în limite normale pentru vârsta și înălțimea ei, Nicoleta susține că are 10 kilograme în plus. Deși merge regulat la sală şi face mişcare, iar alimentaţia este una sănătoasă, ea nu reușește să slăbească și a identificat principalul obstacol: starea de foame permanentă.

Fără discuţie, mă surprinde decizia eiCătălin Copăescu, chirurg
Așa a ajuns ea la concluzia că operația de micșorare a stomacului e singura soluție viabilă. "Vreau cu orice preț pentru că nu mă mai pot opri din mâncat.
Nu pot să mă opresc din mâncare. Am 63 de kilograne. Aş face orice pentru a nu manca atât de mult. Îmi perforez şi stomacul daca e nevoie. Mâncatul în ultima perioadă m-a afectat. Am pus aceste kilograme în ultimele luni. Am ajuns să mănânc o dată la două ore, exact ca bebeluşii"
, a declarat Nicoleta Luciu în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV.

"Tu nu ai toate ţiglele pe casă. Cum să faci aşa ceva?", a fost reacţia lui Măruţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod