Nicole Richie a slăbit îngrozitor: A ajuns la 40 de kilograme cu o dietă extremă!

Starul de reality show este din nou în pragul anorexiei, după ce a urmat o dietă bazată pe semințe de floarea soarelui, țelină, suc și... gumă de mestecat.

Starleta americană a slăbit foarte mult și a ajuns să cântărească puțin sub 40 de kilograme, greutatea pe care o avea în 2006, când a fost fotografiată în costum de baie, pe o plajă, dezvăluind o siluetă de anorexică, scrie publicația Star magazine.



În vârstă de 32 de ani, vedeta consacrată în emisiunile de tip reality show, convertită între timp în design vestimentar, a fost fotografiată marți, în timp ce mergea să ia masa la un restaurant din Beverly Hills, iar mâinile și pomeții îi scoteau în evidență oasele destul de pronunțate.



Star magazine scrie că fiica lui Lionel Richie este din nou anorexică. Publicația notează că ea urmează o dietă extremă, foarte bizară, compusă din semințe de floarea soarelui, țelină și sucuri. Nicole folosește și guma de mestecat pentru a anihila durerile provocate de foame, adaugă revista citată.

Un prieten al vedetei a declarat însă pentru ziarul britanic Daily Mail că ea este într-o stare de sănătate bună. "E complet fals, nu este anorexică", a spus persoana respectivă.

Este evident că Nicole Richie a slăbit foarte mult. În urmă cu doi ani, ea arăta sexy în rochiile pe care le purta fără probleme. Schimbarea sa fizică a devenit vizibilă încă din iunie, când o rochie aurie îi acoperea cu greu umerii scheletici la gala premiilor de modă CFDA, de la New York, notează Daily Mail.

La sfârșitul lunii octombrie, când a purtat o rochie neagră la un eveniment din Hollywood, pieptul ei osos și brațele slabe ieșeau în evidență. La finele lunii noiembrie, vedeta avea cearcăne când a sosit la gala American Music Awards. În decembrie, când a participat la o petrecere în Miami, Nicole părea mai degrabă un schelet pe lângă Kim Kardashian, notează ziarul citat.



Nicole Richie, care are doi copii, de cinci și patru ani, pare că s-a topit și a devenit doar o umbră. O parte a problemei, scrie Star magazine, ar putea fi faptul că soțul ei, Joel Madden, este deseori plecat. Muzicianul a lucrat ca antrenor pentru ediția australiană a show-ului "The Voice". "Joel a încercat tot timpul să-i țină dieta în limitele normale. Dar când pleacă, nimeni nu știe cât mănâncă ea. Este foarte îngrijorat pentru ea. I-a spus că trebuie să se concentreze pe sănătatea copiilor, pentru că ei au nevoie de mama lor. Când Joel o întreabă ce poate face pentru ca ea să se hrănească mai bine, îi răspunde că sucurile îi dau suficienți nutrienți", a declarat sursa citată de Star magazine.



În 2010, când părea în formă și arăta foarte bine, Nicole a ținut să pună la punct zvonurile despre sănătatea sa, declarând pentru revista Marie Claire: "Cred că e cam incorect să spui despre cineva că are o tulburare alimentară când nu e vorba de așa ceva. Este o insultă și un fapt iresponsabil. O tulburare alimentară este ceva serios și e o boală."



Nicole Richie este fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie şi fosta parteneră a lui Paris Hilton din reality show-ul de televiziune "The Simple Life". Ea a participat în calitate de invitat special al juriului la emisiunea de televiziune "Project Runaway" din luna ianuarie şi a filmat pentru un nou sitcom, difuzat de postul de televiziune american ABC.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod