Nicole Kidman trage linie la 48 de ani: „Gata, am terminat-o cu copiii“

Connor şi Isabella Cruise, fiii adoptivi ai actriţei australiene


Nicole Kidman şi Tom Cruise, care au divorţat în 2001, i-au adoptat pe Isabella şi Connor în timpul căsniciei lor care a durat 11 ani. Deşi ambii s-au recăsătorit apoi şi au copii biologici, au rămas apropiaţi de copiii lor adoptivi.

În ultimii trei ani, Isabella Cruise a studiat arta şi doreşte să îşi construiască o carieră de succes în domeniul machiajului. Recent, ea a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Londra.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant.

A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier, notează Mediafax.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihao pe 6 Mar 2016, 14:06
    FUCKKKK MEEE!!!

    Copiiiii mai multiii da da da da da non-stop !!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod