Nicole Kidman, superbă şi când are gripă: Vedeta a strălucit la gala Screen Actors Guild Awards

Actriţa în vârstă de 50 de ani a impresionat duminică seară, la evenimentul organizat în Los Angeles, unde a fost recompensată pentru rolul din „Big Little Lies“.
După o mulţime de premii cucerite în întreaga sa carieră, Nicole Kidman continuă să culeagă recompensele pentru rolurile sale. Şi chiar dacă era răcită, ea a ţinut să fie prezentă la The SAG Awards 2018, unde a primit duminică seară trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-o dramă.

Îmbrăcată într-o rochie bronz metalic cu mâneci lungi, Nicole a descins pe covorul roşu împreună cu soţul ei, Keith Urban, şi nu părea deloc slăbită de gripă. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu cercei strălucitori şi cu sandale care se asortau cu rochia lungă.
Părul blond şi rujul roşu aprins îi subliniau perfect frumuseţea, notează Daily Mail.

Vedeta a pomenit în discursul rostit pe scenă despre gripa care i-a dat de furcă. "Dar sunt aici!", a spus ea, zâmbind, în aplauzele asistenţei.

Nicole Kidman şi Keith Urban au fost aproape nelipsiţi la evenimentele organizate anul trecut. După ce a primit Globul de Aur pentru acelaşi rol din "Big Little Lies" care i-a adus şi duminică un premiu, actriţa i-a mulţumit public soţului ei.
"E adevărat. Te iubesc atât de mult!", a spus ea atunci.

Distincţia de la SAG Award confirmă că actriţa australiană domină cu autoritate Hollywood-ul, notează Daily Mail. Ea a mai primit un premiu Emmy şi unul la gala Broadcast Film Critics pentru interpretarea din "Big Little Lies". În drama realizată de HBO, Kidman o interpretează pe Celeste Wright, o casnică din California abuzată psihic şi fizic de soţul ei.

Kidman le-a devansat în preferinţe juriului pe colegele sale din această producţie, Reese Witherspoon şi Laura Dern, precum şi pe Susan Sarandon şi Jessica Lange.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 31 Ian 2018, 20:41
    NICOLE KIDMAN

    nu a-ti specificat ce fel de gripa:porcina sau aviara :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod