Nicole Kidman, probleme pe faţă: Machiajul nu-i mai ascunde ridurile!

Aflată la Cannes pentru a-şi promova ultimul film, actriţa a apărut cu chipul brăzdat de semnele vârstei.

Anul trecut, actriţa în vârstă de 46 de ani susţinea că frumuseţea ei este complet naturală, dar a admis că şi-a făcut infecţii de botox şi a renunţat la ele fiindcă nu a fost mulţumită de rezultat. Apariţia ei de la Festivalul de la Cannes te face însă să te întrebi cât adevăr este în declaraţia ei. Chipul său era vizibil brăzdat de riduri, iar pudra nu reuşea să mascheze semnele timpului care deveneau mai evidente când ea zâmbea către fotoreporteri, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



Actriţa australiană se află într-un turneu de promovare a noului ei film, despre viaţa prinţesei Grace Kelly, care a deschis miercuri prestigiosul festival de la Cannes.

Ca de obicei, vedeta era foarte elegantă, iar machiajul neutru, cu nuanţe în culorile pământului, se potrivea cu rujul roz închis.

Nicole arăta foarte sobră într-o rochie lungă până la genunchi, care-i lăsa la vedere picioarele tonifiate. Ea purta şi un inel cu diamant, dăruit de soţul ei, cântăreţul de muzică country Keith Urban. Din păcate, aspectul reuşit a fost sabotat de tenul ei strălucitor, plin de riduri care o făceau să pară îmbătrânită.

Anul trecut, Nicole Kidman vorbea despre chipul ei lipsit de riduri, insistând că e natural şi că a experimentat injecţiile cu Botox. "Nu mi-am făcut nicio operaţie. Am încercat Botox, din păcate, dar am renunţat iar acum pot să-mi mişc din nou faţa", a declarat ea pentru cotidianul italian La Repubblica.

Vedeta a explicat că a înlocuit injecţiile cu o dietă mai sănătoasă şi un plan riguros de exerciţii care o ajută să arate bine.

"Sunt complet naturală. Port ochelari de soare, nu fumez şi am grijă de mine, sunt mândră s-o spun", a spus ea. "Oricine poate să-şi facă ce doreşte, nu judec pe nimeni, dar personal cred în menţinerea în formă. Eu aşa am reuşit", a adăugat ea.



Nicole Kidman a explicat şi de ce se fereşte de razele solare: "Nu pot să stau la soare pentru că am pielea albă şi sunt sensibilă la razele ultraviolete. Era un coşmar când eram mai tânără, dar acum asta are avantajele sale", a mărturisit actriţa.



Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes a debutat miercuri seară, cu biografia contestată "Grace de Monaco", în care actriţa australiană deţine rolul principal.

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006.

Cuplul are două fetiţe, Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010 de o mamă surogat.

Actriţa a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Nicole Kidman şi Tom Cruise au adoptat doi copii: Connor şi Isabella.



Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji mai fac fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, notează Mediafax.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod