Negru pe linie: Iubita lui Brad Pitt are acelaşi stil ca Angelina Jolie

Starul hollywoodian şi arhitecta născută în Israel s-au cunoscut anul trecut şi au o pasiune comună: design-ul


Brad Pitt şi arhitecta născută la Haifa, în Israel, s-au cunoscut graţie unui proiect de arhitectură de la MIT. Starul este pasionat de arhitectură şi a înfiinţat fundaţia Make It Right, prin care sunt construite locuinţe ecologice, la preţuri mici, pentru persoanele care au nevoie de acestea în New Orleans.

Neri Oxman a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, care are în palmares două premii Grammy.

Foarte discretă în privinţa vieţii personale, ea a refuzat să comenteze despărţirea de Golijov, cu care s-a căsătorit în 2011. Ea a declarat anul trecut pentru W Magazine că nu are copii.

Actualmente, Oxman conduce propriul program la faimosul Institut de Tehnologie al statului Massachusetts, unde echipa pe care o coordonează efectuează cercetări în domeniile design-ului computerizat, biologiei de sinteză şi ştiinţa meterialelor.

La sfârşitul lunii martie, Brad Pitt şi Angelina Jolie Brad Pitt au ajuns la un acord asupra termenilor divorţului.
Din respect pentru relaţia lor şi pentru cei şase copii, fostul cuplu a pus capăt disputei judiciare acerbe şi în scurt timp vor semna termenii finali care vor consfinţi despărţirea lor. Potrivit Daily Mail, cel mai important aspect pe care Pitt şi Jolie l-au rezolvat este custodia celor şase copii ai lor.

O sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărţit de Angelina Jolie. Actorul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016.
În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod