O mămică cu imaginaţie: Face scene amuzante cu lucrurile din casă

Folosind obiecte de uz casnic, o tânără şi fiicel sale au creat o serie de secvenţe care a devenit foarte populară pe Instagram. Cele trei revin cu un nou calup de scene foarte inspirate.
Dominique, o tânără scriitoare şi creatoare de conţinut editorial şi artistic din Durham, Marea Britanie, a devenit populară pe Instagram, după ce acum un an a postat pe Instagram mai multe scene create împreună cu fetiţele sale. Folosind tot felul de obiecte din casă, ele au realizat mai multe secvenţe originale, fotografiate cu o cameră montată pe tavan.

Anul acesta, Dominique şi fetiţele sale au realizat o nouă serie, la fel de inspirată, intitulată ca şi prima, #scenefromtheceiling (scene din tavan, n.r.). Copiii s-au implicat cu entuziasm în proiectul artistic gândit de mama lor, iar aceste scene au devenit o joacă de rutină în weekend-uri. Iată ce le-a ieşit!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod