Heather Locklear se joacă cu focul: Vedeta din „Melrose Place“ poate ajunge la închisoare

Vedeta în vârstă de 56 de ani riscă să ajungă după gratii pentru agresarea unor poliţişti. Ea va pleda nevinovată în faţa judecătorului.

Crizele de furie ar putea s-o coste scump pe Heather Locklear. Actriţa va pleda nevinovată în procesul în care este acuzată de atac asupra unor poliţişti, dar asta este o armă cu două tăişuri în instanţă: dacă va fi găsită vinovată, ea ar putea ajunge după gratii.

Vedeta din serialele "Dinastia" şi "Melrose Place" este acuzată de agresiune asupra unor poliţişti care au răspuns la un apel de urgenţă prin care s-a semnalat un caz de violenţă. Când ofiţerii au ajuns la locuinţa din Thousand Oaks a acriţei, aceasta i-a atacat.

Potrivit procesului verbal întocmit de şeriful Keith Hall, document obţinut şi publicat de revista People, Heather Locklear l-a muşcat pe unul dintre ofiţeri şi a acţionat într-o manieră "beligerantă şi agresivă".

Poliţistul atacat a relatat în raport că a început să sângereze deasupra nasului şi că Locklear "era peste tot", având timp de 20 de minute un comportament "nebun", "furios" şi "sălbatic". Nu se ştie de câte ori l-a lovit Locklear. "În timpul investigaţiei, Locklear a manifestat un comportament combativ, beligerant şi agresiv faţă de poliţişti", se arată în documentul citat. Totodată, poliţistul atacat a descris-o drept "agitată şi necooperantă".

Potrivit TMZ, Heather i-a spus unui poliţist: "Dacă te mai întorci la casa mea, te împuşc."

Din rechizitoriu reiese că, pe 26 februarie, Locklear i-a lovit şi a strigat la agenţii care s-au prezentat la domiciliul ei în urma sesizării primite, potrivit căreia ea a început să-l lovească pe iubitul său.
În urma atacului, poliţiştii au arestat-o şi au dus-o la secţie şi i-au deschis dosar penal. Ea a fost fotografiată şi amprentată, conform procedurii, apoi a fost eliberată pe cauţiune, în schimbul a 20.000 de dolari.

Avocatul actriţei a depus în această săptămână la tribunalul din localitatea californiană Ventura pledoaria prin care combate cele patru capete de acuzare pentru ultraj şi violenţă, plus una pentru obstrucţionarea poliţiştilor în îndeplinirea misiunii. Pe 7 iunie va avea loc o audiere preliminară în această speţă, anunţă Daily Mail.

Vedeta nu a fost pusă sub acuzare şi pentru violenţă domestică, semn că partenerul actriţei n-a depus plângere. Ea susţine că totul e o mare greşeală. Potrivit People, Heather Locklear a devenit foarte fragilă şi vulnerabilă după divorţul de Sambora, în 2007.

În general, persoanele acuzate de infracţiuni uşoare nu trebuie să se prezinte în instanţă dacă sunt reprezentate de avocat, notează Daily Mail.


În luna martie, Heather Locklear s-a internat într-o clinică pentru afecţiuni psihice. O sursă citată de Entertainment Tonight a declarat că actriţa în vârstă de 56 de ani a primit tot ajutorul de care avea nevoie după mulţi ani în care a abuzat de droguri şi de alcool. Sursa citată a dezvăluit că fiica de 20 a vedetei, Ava Sambora, a implorat-o şi în cele din urmă a convins-o să primească ajutor.

Actriţa şi-a prelungit tratamentul cu încă două luni, în încercarea de a-şi reveni după ce a fost arestată. Potrivit Radar Online, ea nu se va întoarce curând acasă. "Heather a plătit pentru două luni de tratament, aşa că va sta acolo mai mult de o lună, cât plănuise la început", a spus o sursă. Vedeta a achitat o sumă substanţială, 114.000 de dolari, pentru această terapie.


Chiar dacă e internată, ea va putea părăsi ocazional clinica pentru a-l vizita pe logodnicul său, Chris Heisser. "Nu are acces la telefon, e închis mai tot timpul, aşa că se recuperează singură şi fără nicio cale de comunicare", a declarat sursa menţionată. "Chris a vizitat-o în fiecare duminică, a venit la ea. Stă în casa ei şi are grijă de câine", a mai spus persoana respectivă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod