Hugh Jackman, 22 de ani de căsnicie: Omagiu pentru femeia vieţii lui

Actorul australian şi soţia lui cu 13 ani mai în vârstă, Deborra-Lee Furness, au împlinit 22 de ani de căsnicie. El i-a adresat un omagiu emoţionant.

Puţine cupluri de vedete se pot lăuda că sunt atât de puternice precum Hugh Jackman (49 de ani) şi Deborra-Lee Furness (62 de ani). În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, pentru actorul australian, considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi de la Hollywood, lucrurile sunt foarte simple: soţia lui este cea care îl face fericit şi, mai mult decât atât, i-a salvat viaţa când i-a atras atenţia că un semn de pe nas căruia el nu-i dădea atenţie, ar putea fi începutul unui cancer de piele.



Miercuri, la frumoasa aniversare a 22 de ani de mariaj, Hugh Jackman a postat pe Instagram un selfie făcut pe plajă, în ziua în care ei s-au căsătorit, şi a scris un frumos omagiu pentru soţia lui, în care declară că dragostea lui pentru Deborra a devenit şi mai puternic de-a lungul anilor şi că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru drama "Correlli", realizată de ABC în 1995. "Cred că în viaţă avem nevoie să vedem şi să fim văzuţi cu adevărat de cei mai importanţi oameni din viaţa noastră.
Deb, din prima zi am făcut asta. 22 de ani mai târziu... a devenit şi mai profund. Tu şi copiii sunteţi cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată. Te iubesc de un gazilion de ori"
, a scris actorul.

Cei doi au primit o mulţime de felicitări de la cei 17 milioane de admiratori pe care starul îi are pe Instagram, relatează Daily Mail.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness au doi copii adoptaţi, un băiat, Oscar, şi o fată, Ava.

Anul trecut, actorul a povestit că soţia lui l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic după ce a observat un semn pe nasul lui.
"Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, nu fiţi delăsători ca mine. Mergeţi periodic la control medical. Şi, neapărat, folosiţi cremă de protecţie solară", a scris actorul australian într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

Jackman a mărturisit pentru People că amândoi se străduiesc să păstreze vie dragostea lor. Întrebat cum reuşesc să-şi păstreze căsnicia puternică după atâţia ani, actorul a răspuns: "Cu meditaţie!".
"Medităm împreună. E un lucru minunat de făcut duminica dimineaţa"
, a adăugat partenera lui de viaţă, care a mai spus că simţul umorului îi ajută, de asemenea, să-şi păstreze relaţia interesantă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod