Naomi Campbell, „păpuşa de abanos“: Supermodelul străluceşte la 46 de ani


Naomi Campbell arată incredibil în pictorialul publicat de Sorbet magazine


Bustos a dezvăluit că s-a inspirat pentru această şedinţă din lucrările fotografilor Malick Sidibe şi Seydou Keita din Mali, dar şi din stilul unor staruri rock, precum Patti Smith şi liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler.

Născută pe 22 mai 1970, la Londra, Naomi Campbell se numără printre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana, notează Mediafax.

Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima sa apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford.

La puţin timp după aceea, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod