Irezistibilă la 45 de ani. „Pantera“ Naomi, spectacol de frumuseţe şi eleganţă

Supermodelul a atras toate privirile duminică seară, la Milano, unde a lansat o colecţie de lenjerie intimă.

La aproape două decenii de la perioada în care domina podiumul, Naomi Campbell rămâne unul dintre cele mai apreciate modele. Iar cea mai recentă apariţie a demonstrat că va continua să stea pentru mult timp în centrul atenţiei; la 45 de ani, vedeta arată excelent şi nu dă niciun semn că se supune trecerii timpului.

Duminică seară, Naomi Campbell a participat la evenimentul de lansare a noii sale colecţii de lenjerie intimă, sub semnătura brandului Yamamay, iar picioarele ei lungi au ieşit, ca de obicei, în evidenţă.

Vedeta a purtat într-o rochie neagră cu tiv croit asimetric, peste care avea o jachetă din piele cu fermoar, ciorapi-plasă şi sandale cu toc înalt.
Ea s-a întreţinut cu fondatorul brandului Yamamay, Gianluigi Cimmino, şi a pozat zâmbind pentru fotografi, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Aceasta a fost a doua ei ţinută, după ce mai devreme a făcut impresie pe covorul roşu, într-o rochie mini bej şi încălţată cu cizme cu toc-cui.

Alături de Claudia Schiffer şi Cindy Crawford, care au trecut deja şi ele de vârsta de 45 de ani, Naomi Campbell face parte dintr-un grup de top-modele cunoscute sub apelativul "original supers" ("super-modelele originale") şi, de asemenea, sunt considerate veritabile legende ale modei din anii 1990.
Recent, ele au fost protagonistele unei reuniri de senzaţie, pozând din nou împreună pentru o campanie de promovare a celei mai recente colecţii a casei Balmain. Cele trei top-modele au pozat împreună într-un set de fotografii alb negru, realizate de fotograful Steven Klein, pentru colecţia primăvară - vară 2016 a casei franceze Balmain, informează postul TV CNBC, citat de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod