Blonda de la Blondie, la 71 de ani: „Am aceleaşi temeri ca orice femeie care îmbătrâneşte“

Debbie Harry mărturiseşte că trece prin toate experienţele pe care le are o femeie preocupată că îşi pierde frumuseţea pe măsură ce înaintează în vârstă.

Fosta regină a muzicii punk din anii '80 a ajuns la o vârstă incredibilă. E greu de crezut pentru cei care au crescut sau şi-au trăit tinereţea cu muzica ei, dar Debbie Harry are acum 71 de ani. Şi nu ascunde că îi simte - problema nu este că a îmbătrânit, ci faptul că îşi pierde frumuseţea, recunoaşte ea.

La sfârşitul anilor '70 şi de-a lungul deceniului opt din secolul trecut (oricât de departe sună, parcă a fost ieri), solista cucerea generaţii de fani cu look-ul ei deosebit, cu părul strălucitor care a devenit simbolul trupei Blondie.

Acum, însă, după atâţia ani care s-au scurs de la perioada sa de glorie, cântăreaţa a mărturisit pentru Stellar că are "aceleaşi temeri şi îndoieli pe care le au toate femeile care îşi pierd frumuseţea şi îşi pierd valoarea".

Vedeta a explicat că acesta este un subiect la care s-a gândit mult, în special pentru că face parte din profesia sa. Ea crede că acest mod de gândire vine dintr-un trecut demodat şi face parte din ADN-ul femeilor.

Cântăreaţa a dezvăluit că uneori se uită la posterele din tinereţea sa şi i se par amuzante şi interesante: "Uneori mă uit la ele şi mă gândesc: <<Doamnne, ce drăguţă erai.>> Dar în cea mai mare parte a timpului am alte treburi, nu stau să mă uit la ele într-una", a spus ea.

Nu este prima oară când artista mărturiseşte că are nostalgia tinereţii pierdute.
În 2015, ea a declarat pentru Daily Mail că nu ţine fotografii vechi la vedere prin casă, pentru că îi reamintesc cât de mult a îmbătrânit. "E îngrozitor să văd fotografii cu mine de când eram tânără. Mă fac să-mi dau seama cât de bătrână am ajuns. Încă sunt şi eu surprinsă când mă văd şi realizez că nu mai sunt tânără", a spus ea. "Îmbătrânirea te sperie, este mai grea pentru femei, pentru că noi depindem mult de felul în care arătăm, în special dacă eşti în atenţia publicului.
Nu ţin poze cu mine pe pereţi în casă pentru mi s-ar părea ciudat... asta e scăparea mea"
, a adăugat cântăreaţa.

Chiar şi la 71 de ani, Debbie Harry este o femeie activă şi continuă să arate bine pentru vârsta ei, în ciuda temerilor sale. În luna februarie, ea a apărut pe coperta revistei Wonderland, publicaţie pentru care a realizat un pictorial spectaculos. Într-o ţinută tinerească, cu cizmele lungi peste genunchi de un verde "ţipător", artista arăta incredibil şi arăta ca la 40 de ani.
Îmbrăcată cu un tricou lung şi cu o jachetă maron, solista de la Blondie părea o tânără ieşită să se distreze în club.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod