Miranda Kerr s-a măritat: Un miliardar tânăr i-a luat locul lui Orlando Bloom

Supermodelul australian în vârstă de 34 de ani s-a căsătorit cu mogulul Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei Snapchat, cu opt ani mai tânăr decât ea.

La patru ani după despărţirea de actorul Orlando Bloom, Miranda Kerr şi-a refăcut viaţa. Ea s-a căsătorit sâmbătă, cu miliardarul Evan Spiegel, în cadrul unei ceremonii mici, dar luxoase, organizată la locuinţa din Los Angeles a omului de afaceri, relatează revista People.

"Pentru o nuntă mică, a fost o pregătire uriaşă. Cununia şi petrecerea au fost intime, dar luxoase şi cu clasă. Miranda s-a implicat foarte mult. Are un gust desăvârşit şi a ştiut exact ce a vrut.

Este foarte fericită că s-a căsătorit cu Evan", a declarat o sursă citată de People.

La eveniment au participat 40 de invitaţi. Nunta a debutat cu servirea unor cocktailuri în grădina casei, unde un pianist a interpretat melodia "When You Wish Upon a Star", a dezvăluit unul din invitaţi pentru E! News.

Modelul în vârstă de 34 de ani şi co-fondatorul aplicaţiei Snapchat, în vârstă de 26 de ani, au început să se întâlnească în 2014. S-au cunoscut la un dineu organizat de Louis Vuitton în 2014, la New York, şi s-au logodit în iulie anul trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod