Miley Cyrus rupe tăcerea după despărțirea de Liam Hemsworth: „Schimbarea e inevitabilă“

După despărțirea de Liam, Miley Cyrus s-a cuplat cu prietena ei, Kaitlynn Carter

 

Una dintre problemele care i-au separat a fost cea a stabilirii într-un loc și a formării unei familii, scrie OK! Australia. Liam își dorea să aibă o casă a lor, un loc în care să se așeze și să aibă o familie, dar Miley nu era pregătită pentru așa ceva, ceea ce a dus la o ceartă explozivă în iulie anul trecut, cu câteva luni înainte de nunta lor desfășurată în secret în decembrie. "El își dorea copii, dar asta nu era desfășurarea pe care Miley o avea în minte...

el a rămas cu inima frântă", a dezvăluit o sursă atunci.

"Miley a amânat planurile de nuntă, iar Liam a devenit tot mai plictisit... Nici n-au mai stat prea mult împreună în ultimele luni", a mai spus sursa citată, adăugând: "Ea nici n-a vrut cu adevărat să se mărite cu el. Se pare că toată lumea și-a cam dat seama de asta, mai puțin Liam. Familia lui l-a rugat să o lase pentru o vreme, dar el a crezut în Miley. Acum se simte ca un idiot."

Un reprezentant al cântăreței a anunțat despărțirea printr-un comunicat remis revistei People: "Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment.
Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea"
, se arată în mesajul oficial.

Parcă pentru a dovedi că nu-i pasă și că merge înainte, Miley a fost fotografiată în timp ce se săruta cu prietena ei, Kaitlynn Carter.
Aceasta s-a despărțit și ea recent de Brody Jenner, la scurt timp după ce îşi rostiseră legămintele în luna iunie. Cele două sunt prietene de mult timp, scrie TMZ, și și-au sărbătorit noul lor statut pe malul lacului Como, în Italia. Miley şi Kaitlynn s-au relaxat la piscina hotelului în care s-au cazat şi au atras atenţia turiştilor cu gesturile lor de afecţiune.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în decembrie anul trecut, într-o ceremonie secretă la care au luat parte membrii familiei lor, la casa din Franklin, Tennessee.
Cei doi s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru producția "The Last Song", iar de atunci relația lor a trecut prin mai multe despărțiri și împăcări.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod