Ce-și face omul cu mâna lui: 20 de case oribile pe care nici cel mai bun agent imobiliar din lume nu le poate vinde

În meseria lor, agenții imobiliari intră în fel și fel de case. Dar uneori ceea ce găsesc înăuntru le îngroapă orice speranță că vor găsi un cumpărător.
Case mari, case luxoase, case obișnuite, căsuțe, apartamente de tip penthouse și apartamente mici, cu spațiul interior folosit ingenios - toate proprietățile care ajung pe mâinile agenților imobiliari au ceva al lor care le face să-și găsească, mai devreme sau mai târziu, cumpărători. Dar uneori nici cei mai experimentați oameni care vând case nu mai pot face nimic: kitsch-ul este la el acasă! Nimeni nu știe ce e în capul celor care fac asemenea orori în materie de design interior, dar un lucru e clar - ce-și face omul cu mâna lui nici el nu mai desface!

Ca și în modă, se pare că fiecare dintre noi are viziunea lui despre confort și design, dar unii sunt deciși să-și exerseze "priceperea" pe cont propriu.
Rezultatul? O sumedenie de orori care pun pe fugă orice om normal care ar vrea să cumpere o casă. Asta presupunând că există clienți care ar fi interesați să vină la o vizionare...

Venessa Van Winkle, agent imobiliar, a expus pentru Bored Panda câteva "capodopere" în materie de prost gust cu pretenție de stil și eleganță. De la o cadă în bucătărie până la două closete amplasate unul lângă altul, totul e posibil în cele mai oribile case pe care agenții nu reușesc să le vândă.
Nu-i greu de observat de ce...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod