Miley Cyrus fumează din nou „iarbă“: „Mama m-a făcut să mă apuc iar“

Miley nu poate să de dezbare de marijuana. Acum spune că mama ei a făcut-o să fumeze iar


În urmă cu opt ani, cântăreața a fost surprinsă de o cameră video în timp ce se droga cu plante etnobotanice, împreună cu câţiva prieteni. Incidentul a avut loc în noiembrie 2010, în reşedinţa ei din Los Angeles, în timpul petrecerii sale aniversare. Miley Cyrus a împlinit 18 ani pe 23 noiembrie.
Într-o înregistrare video postată de TMZ, artista putea fi văzută în timp ce inhala fumul provenind dintr-un obiect din sticlă, înconjurată de câţiva prieteni.

Potrivit site-ului citat, fumul provenea de la un amestec de plante etnobotanice pe bază de salvie. Salvia, o plantă cu efecte halucinogene, poate fi cumpărată legal de către adulţi în statul american California.
În 2007, o asociaţie din California a iniţiat un proiect care urmărea introducerea salviei în aceeaşi clasă de susbtanţe halucinogene precum LSD şi marijuana. Deşi amendamentul a fost respins, autorităţile acestui stat american au decis să interzică vânzarea salviei către minori.

"Ok, acum voi deraia puţin", a spus Miley Cyrus, după ce aexpirat fumul inspirat. "Voi avea parte de o călătorie mică şiobraznică", a adăugat ea.

Recent, vedeta a declarat că încearcă să-și păstreze gândirea pozitivă deși și-a pierdut casa din Malibu, pe care o deținea cu logodnicul ei, Liam Hemsworth, în incendiul Woolsey care a devastat luna trecută localitatea californiană. "Sunt complet devastată de incendiile care îmi afectează comunitatea. Mă număr printre cei norocoşi. Animalele mele şi dragostea vieţii mele au scăpat tefere; asta e tot ceea ce contează acum. Casa mea nu mai rezistă, însă amintirile pe care le-am trăit cu familia şi prietenii sunt puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a rămas", a scris pe Twitter vedeta americană, precizând că le transmite "dragostea şi recunoştinţa" sa tuturor pompierilor şi departamentului şerifului din Los Angeles.

În alt mesaj publicat pe reţeaua de socializare, Cyrus a oferit detalii despre donaţiile ce pot fi făcute mai multor organizaţii implicate în efortul de ajutorare în urma incendiilor.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod