Anne Hathaway și soțul ei și-au vândut casa de vacanță, dar au ieșit în pierdere: Care a fost prețul final pentru această „bijuterie“

Vedeta din „Interstellar“ și soțul ei, Adam Shulman, nu au reușit să facă profit de pe urma vânzării acestei proprietăți cochete.
N-a fost o lovitură pentru Anne Hathaway vânzarea casei de pe malul oceanului. De fapt, a ieșit în pagubă, dar se pare că actrița distinsă cu premiul Oscar avea nevoie de bani din moment ce a acceptat o sumă mai mică decât cea pe care ea e plătit-o cu numai doi ani în urmă.

Casa construită în 1920 este situată într-o zonă selectă din Westport, Connecticut. Actrița și soțul ei, Adam Shulman, au cumpărat-o pentru 2,79 milioane de dolari, iar acum au vândut-o cu 2,7 milioane de dolari.
Cei doi au pierdut 90.000 de dolari în această afacere.

Cu o suprafață de 427,5 metri pătrați, casa are cinci dormitoare și tot atâtea băi, plus una de serviciu, o bucătărie imensă și o alta exterioară, precum și grădini amenajate în stil englezesc. În exterior se mai află o piscină și un alt corp de clădire pentru locuit, cu o suprafață de 139,5 metri pătrați.

Este posibil ca decizia de a vinde casa de la țară să fi fost determinată de faptul că după ce au devenit părinți, cei doi nu mai reușeau să aibă atât timp pentru a sta în această casă.
Actriţa americană a devenit mamă pentru prima dată după ce a născut un băieţel, pe 24 martie 2016. Anne Hathaway şi Adam Shulman s-au căsătorit în 2012.

Actriţa americană a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Brokeback Mountain", "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.
În 2011 şi 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi în continuarea peliculei, "Rio 2".

Anne Hathaway a putut fi văzută pe marile ecrane şi în rolul Fantine din filmul "Mizerabilii/ Les Miserables", regizat de Tom Hooper, dar şi în pelicula "Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar", de Christopher Nolan.

Cel mai recent film al său, "Ocea's 8", un spin off al francizei care a debutat cu "Ocean's 11", a fost lansat pe 8 iunie.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod