Mila Kunis nu-şi mai ascunde sarcina. Actriţa vrea să nască natural

Actrița născută în Ucraina își dorește să nască natural


Actriţa a confirmat că este însărcinată, vorbind pentru prima dată despre copilul pe care îl va avea cu partenerul ei de viaţă, în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres.

Bebeluşul va fi primul lor copil, iar presa internaţională, citând surse apropiate cuplului, a anunţat că bebeluşul va fi o fetiţă.

10milioane de dolari au plătit Kutcher și Kunis pentru noua lor casă
Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat în luna februarie că s-au logodit.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.
După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013, notează Mediafax.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "Anii '70/ That '70s Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod