Mesajul emoționant al Prințului Harry în memoria Reginei Elisabeta: „Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor.”

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția.

Majestatea Sa i-a avut alături doar pe Charles al III-lea și Prințesa Anne în ultimele clipe de viață.

Poate te interesează și: Regina Elisabeta a II-a a schimbat regulile în privința nașterilor regale: Primul copil, născut prin cezariană, iar la venirea pe lume a ultimului a asistat și Prințul Philip


Se știe că Harry a fost nepotul preferat al Reginei, cu toate că relațiile dintre ei s-au răcit odată cu mariajul acestuia cu Meghan Markle.



Cu toate acestea, o astfel de relație bunică-nepot nu poate fi ștearsă cu buretele, fapt pentru care Ducele de Sussex își exprimă emoționant sentimentele printr-un mesaj omagiu adus bunicii sale.

Ce mesaj a publicat Prințul Harry la cinci zile de la moartea Reginei Elisabeta


"Celebrând viaţa bunicii mele, Majestatea Sa Regina – şi deplângând pierderii ei – ni se reaminteşte tuturor de busola călăuzitoare care a fost pentru mulţi în angajamentul ei faţă de coroană şi datorie"
.



"Bunico, în timp ce această despărţire finală ne aduce o mare tristeţe, sunt mereu recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant şef, până în primul moment când ai cunoscut-o pe soţia mea dragă şi i-ai îmbrăţişat pe strănepoţii tăi iubiţi", a scris Harry pe site-ul Archewell, dar și pe rețelele de socializare.



Mesajul a continuat într-o notă și mai personală, Prințul Harry făcând referire la momentele apropiate dintre ei doi:

"Îţi mulţumesc pentru angajamentul tău faţă de Coroană.

Îţi mulţumesc pentru sfaturile bune. Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor. Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi regăsit acum și sunteți împreună, în pace".

Foto: Hepta

 

12 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod