Meghan Markle și Prințul Harry, eroii copiilor bolnavi: Seara pe care n-o vor uita niciodată

Prințul Harry are o inimă mare și un suflet de copil. El le-a făcut o mare bucurie micuților bolnavi, glumind cu ei și încurajându-i


Mama fetiței, Sharon, a fost impresionată de gestul prinților de a se întâlni cu fiica lor: "Au fost atât de drăguți. A fost foarte interesant. Matilda, care a urmărit nunta lor, a fost foarte emoționată că îi va întâlni, dar apoi au cucerit-o", a povestit femeia pentru Daily Mail.

Un alt copil cu o poveste impresionantă este McKenzie Brackley, care a primit premiul pentru cel mai inspirațional copil, împreună cu Matilda.

Emoționată, mama băiatului, Amy Brackley, a spus despre întâlnirea cu Harry și Meghan: "Știau că el este speriat de camerele video și i-au zis că nici lor nu le plac, așa că au cerut să fie îndepărtate. L-au încurajat să continue pe drumul pe care îl urmează acum și să aibă grijă de mine. Nu va uita niciodată asta, chiar dacă are doar patru ani."

Prințul a omagiat în discursul său atitudinea de tip "pot" a micuților care "au de înfruntat cele mai grele încercări pe care ni le putem imagina".
"Fiecare dintre voi este cu adevărat uimitor", a spus Harry, lăudându-i pentru poveștilor lor "incredibil de emoționante și motivante care ne reamintesc constant căî trebuie să fim optimiști și să nu renunțăm niciodată".

Harry i-a adus un omagiu special unei fetițe de 10 ani, Scarlett, care o îngrijește pe sora ei bolnavă: "La 10 ani, ea o îngrijește pe sora ei, Freya, și știu că au fost situații când ea a preluat inițiativa, hrănind-o, dându-i oxigen sau ajutând-o pe bunica ei în rarele momente în care părinții își luau câteva ore pentru ei."

"Sunt recunoscător în mod special să pot împărtăși scopul și importanța acestei munci cu soția mea care îmi este alături la acest eveniment"
, a spus Harry, arătând spre Meghan.

La eveniment, Harry a dezvăluit că desenul animat preferat este "Lion King", în timp ce Meghan a spus că i-a plăcut întotdeauna "Little Mermaid".
Ea le-a recomandat copiilor și "Ballerina" (2016): "Lui Harry îi place pentru că personajul principal are părul roșcat", a spus ea, stârnind zâmbetele tuturor.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod