Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat trei imagini oficiale de la nunta lor

Ducele şi Ducesa de Sussex au publicat pe Facebook trei imagini oficiale de la nunta lor.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski, considerat protejatul celebrului fotograf Mario Testin, în încăperea The Green Drawing Room din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Lubomirski este cel care a realizat şi fotografiile de logodnă ale cuplului.

"Ducele şi ducesa de Sussex le mulţumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbătă, la celebrarea nunţii lor. Se simt foarte norocoşi că şi-au putut împărtăşi bucuria acestei zile cu toţi cei prezenţi în Windsor şi, de asemenea, cu toţi cei care au urmărit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth şi din întreaga lume", se arată într-un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Totodată, familia regală a menţionat că Meghan Markle şi Prinţul Harry sunt încântaţi de aceste portrete oficiale realizate de Alexi Lubomirski şi că ei transmit mulţumiri şi pentru mesajele de sprijin pe care le-au primit.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, deveniţi duci de Sussex, au fost felicitaţi de aproximativ 120.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului Windsor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod