Megan Fox are un mariaj complicat: Se desparte iar de Brian Austin Green?

Lucrurile încă nu par să meargă strună între Megan Fox şi Brian Austin. Vedeta a făcut o declaraţie care lasă loc de interpretări


Dacă pe plan personal situaţia nu pare să fie chiar atât de roz cum se credea, din punct de vedere profesional lucrurile merg bine pentru frumoasa actriţă americană. La sfârşitul lunii februarie, ea a încheiat o nouă campanie pentru noua colecţie de lenjerie a brandului Frederick's Of Hollywood.

Megan, care a declarat că Marilyn Monroe este sursa ei de inspiraţie, s-a alăturat în 2016 companiei, în calitate de co-proprietar, colaborator pe zona de creaţie şi ambasador global, scrie Daily Mail.

"Am fost mai rezervată în trecut în a lucra cu branduri pentru că e multă politică în spatele lor şi contează dacă îţi legi numele şi imaginea de aşa ceva. Dar oferindu-mi o parte din companie şi un post creativ, mi s-a dat ocazia de a fi pasionată de ceea ce promovez", a declarat ea.

Vedeta a creat o parte dintr-o colecţie pentru companie, dar a participat şi la câteva prezentări, ca model. Megan a mai participat la campanii pentru Giorgio Armani Beauty, Armani Jeans şi Avon.

În luna ianuarie, Fox a prezentat prima colecţie de lenjerie la care a lucrat pentru Frederick's Of Hollywood.
Actriţa şi-a anunţat proiectul în luna martie, dar colecţia a fost gata abia în perioada sărbătorilor de iarnă. În septembrie 2017, ea a dezvăluit pentru prima dată o mostră din colecţia la care lucra, pozând într-o bustieră din dantelă neagră.

Într-o înregistrare video publicată pe Instagram, Megan a explicat că design-ul lenjeriei pe care a lansat-o este inspirat de culorile pe care le-a văzut în călătoriile sale din Europa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod