Matthew Perry a vândut casa din Malibu: Starul din „Friends“ a mai tăiat din preț, dar a făcut profit

Actorul în vârstă de 51 de ani a redus prețul ca să vândă casa din Malibu, însă tot a ieșit în câștig.
Matthew Perry a vândut casa de pe plaja din Malibu cu 13,1 milioane de dolari, la mai puțin de un an după ce a scos-o pe piață cu prețul de 14,95 milioane de dolari.

Deși a tăiat din preț, starul nu a ieșit în pierdere, scrie TMZ. El a cumpărat-o discret în 2011, cu 12 milioane de dolari, printr-o tranzacție directă cu vânzătorul.

Cu o suprafață de 511 metri pătrați, locuința aflată într-o zonă exclusivistă din Malibu are patru dormitoare, trei băi plus o toaletă de serviciu.

Dotări de lux și o panoramă splendidă


În spatele porții securizate, ușa mare din sticlă de la intrare se deschide spre un foaier spațios în care se află o scară din lemn și oțel. Parterul conceput pe un pan deschis este împărțit în mod egal și are pardoseală din gresie și tavan din lemn cu bârne la vedere.

Bucătăria open space are o insulă dreptunghiulară care include chiuvetă, două cuptoare și plite, iar la perete se află restul mobilierului care include încă o chiuvetă, frigider dublu, dulapuri și toate celelalte dotări.

Livingul și zona de servire a mesei sunt delimitate de un șemineu cochet, integrat într-un perete parțial.



Dormitorul principal, cu ferestre din podea până la tavan, se întinde pe toată lățimea casei și dispune de garderobă și o baie luxoasă, dar și de un balcon propriu din care poți admira în liniște oceanul.

Dacă priveliștea spectaculoasă nu este de ajuns, există și o cameră media spațioasă în care 10 persoane pot urmări filme stând relaxate pe canapelele confortabile.

Dotările de lux includ și un spa construit într-o cabină de lemn din grădina liniștită din spatele casei.

Cel mai scump apartament din Los Angeles


Perry a vândut casa din Malibu după ce a redus prețul apartamentului impresionant din Los Angeles pe care l-a scos la vânzare.

În iulie 2020, actorul a coborât suma de la 35 la 27 de milioane de dolari după ce a încercat mai bine de un an să găsească un cumpărător. Conform Page Six, în august anul trecut, apartamentul era cel mai scump din Los Angeles.

Cu o suprafață de 863 de metri pătrați, penthouse-ul ocupă tot etajul 40 al imobilului The Century, un bloc-turn de lux, oferă o splendidă vedere panoramică asupra orașului, rivalizând cu proprietățile exclusiviste din învecinatul Beverly Hills.

Apartamentul descris de agenția imobiliară Compass drept "conacul din cer" are patru dormitoare, opt băi, patru terase și vedere la 360 de grade asupra Los Angelesului. Totodată, se remarcă printr-un living uriaș, multiple zone de relaxare, sală de biliard și chiar o "grotă Batman", o cameră dedicată supereroului preferat al actorului.



Blocul Century, construit în 2010, în care dețin apartamente numeroase celebrități, are recepție permanentă și un serviciu de pază de top.

Printre facilitățile oferite se mai numără o piscină imensă, sală de fitness, sală de cinema și cramă privată.

Citește și: Mărturisirea tulburătoare a lui Marilyn Manson. Fantezia morbidă despre Evan Rachel Wood pe care nu o putea ascunde


Cel puțin două dintre cele patru dormitoare oferă panoramă de 360 de grade asupra Los Angelesului, iar la barul din bucătărie pot sta șase persoane, scrie Page Six.

Potrivit Insider, averea lui Matthew Perry era estimată la 80 de milioane de dolari în 2018. Actorul se pregătește în prezent pentru reuniunea mult-așteptată a starurilor din "Friends", plănuită de HBO Max, amânată din cauza pandemiei de COVID-19.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod