Mariah Carey, o nouă aventură la 46 de ani: Se distrează cu un dansator mai tânăr

Mariah Carey, James Packer
Mariah Carey şi James Packer se pregăteau de nuntă vara trecută. În toamnă, ei s-au certat şi au rupt logodna


Aventura cântăreţei americane nu pare ceva serios, ci mai degrabă un episod de refulare după despărţirea cu nervi prin care a trecut.

Mariah Carey şi miliardarul australian James Packer s-au cunoscut în 2014, la premiera unui film, în Aspen, Statele Unite, şi s-au logodit după numai opt luni, în ianuarie 2016. În octombrie anul trecut, ei au anulat nunta pe care o pregăteau, se pare din cauza unor neînţelegeri asupra contractului prenupţial.

Cei doi s-au certat în septembrie, în urma unei dispute petrecută în timpul vacanţei din Greciam şi de atunci nu au vorbit în presă despre motivul rupturii.

Apropiaţii cântăreţei susţin că rochia folosită în filmarea videoclipului piesei "I Don't” nu e un articol de recuzită, ci chiar rochia pe care ea plănuia să o poarte la nunta cu James Packer.
Mariah nu a menţionat dacă piesa face referire la relaţia sa cu James, dar toată lumea pare tentată să creadă acest lucru.
Ea cântă versuri precum: "Cause when you love someone you just don't treat them bad/You messed up all we have/Probably think that I'm coming back, but I don't." (Când iubeşti pe cineva, nu te porţi urât/Ai dat tot ce aveam peste cap/Probabil crezi că mă întorc, dar nu o voi face”).

Căsătoria ar fi fost cea de-a treia pentru Mariah - aceasta fiind căsătorită în trecut cu mogulul industriei muzicale Tommy Mottola, şi are doi gemeni,  Moroccan şi Monroe, alături de cel de-al doilea său soţ, Nick Cannon, notează Mediafax.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod