Mariah Carey

Mariah Carey şi-a speriat iubitul miliardar cu cheltuielile ei

Miliardarul australian James Packer a părăsit-o pe Mariah Carey după aproape un an de la logodna cuplului, din cauza ”cheltuielilor extravagante” ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show, potrivit unor surse citate de presa internaţională.

Revista australiană Woman’s Day afirmă că mogulul australian, în vârstă de 49 de ani, a luat decizia de a despărţi de Mariah Carey din cauza reality-show-ului ”Mariah’s World” şi a stilului de viaţă exorbitant adoptat de diva americană, relatează News.ro.

”Totul s-a terminat”, a dezvăluit un prieten al miliardarului australian. ”James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţa lumii întregi”, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit aceleiaşi reviste, James Packer i-a permis cântăreţei Mariah Carey, în vârstă de 46 de ani, să păstreze inelul de logodnă - cu un diament în valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York în luna ianuarie, după o relaţie de 12 luni.



Potrivit altor surse, familia lui James Packer nu ar fi aprobat relaţia celor doi, iar Mariah Carey a refuzat să asiste la petrecerea organizată cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Gretel, sora cea mare a lui James, organizată la Sydney, în urmă cu câteva luni.

”Atunci când ea a refuzat să meargă în Australia la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Gretel, a apărut multă tensiune în familie. Mama lui ura să audă numele ei, iar prietenii apropiaţi ai lui James nu au crezut niciodată că ei se vor căsători”, a dezvăluit o sursă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod