„Splendoare“ pe nisip: Mariah Carey, la plajă în bikini Louis Vuitton

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani şi-a etalat formele mai mult decât generoase într-o vacanţă în Insulele St. Barts, pe care a petrecut-o împreună cu gemenii ei.
Mariah Carey a fost fotografiată luni, pe plajă, alături de copiii ei, Moroccan şi Monroe, în vârstă de patru ani. Noul său iubit, miliardarul australian James Packer, nu a fost cu ea, însă vedeta a fost însoţită de un grup de prieteni, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Cu un costum de baie Louis Vuitton din două piese, care abia îi cuprindea silueta corpolentă, cântăreaţa americană a preferat să-şi ascundă bikinii cu o eşarfă. Ea se proteja de soare cu o pălărie cu boruri largi şi ochelari de soare.
La un moment dat, grupul s-a strâns pentru a face câteva poze pe plajă.

"Escapada" însorită a ajutat-o pe Mariah Carey să se odihnească şi "să-şi încarce bateriile" după ce la sfârşitul anului trecut a ajuns la spital, răpusă de o gripă foarte virulentă.

La începutul lunii decembrie, solista a suferit un episod sever de deshidratare şi a fost transportată cu o ambulanţă la un spital din New York. Pe 2 decembrie, Mariah participase, seara, în cartierul newyorkez Soho, la lansarea Pier 1 Christmas Pop Up Storybook, o librărie temporară, deschisă doar pe perioada sărbătorilor de iarnă.
Deşi începuse să resimtă efectele gripei pe care o contractase cu o zi înainte, artista "a fost o profesionistă desăvârşită", potrivit presei americane, şi s-a achitat de obligaţiile sale contractuale. Însă, în dimineaţa următoare, Mariah Carey a devenit atât de deshidratată, încât asistenta ei a telefonat la numărul de urgenţe şi a solicitat o ambulanţă, a relatat tabloidul online american TMZ, citat de Mediafax. "S-a îmbolnăvit cu o zi înainte, dar a participat la evenimentul din seara trecută şi s-a achitat cât a putut de bine de obligaţii", a declarat pentru revista People agentul de presă al artistei.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au despărţit cu câteva luni înainte.
Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011, notează Mediafax.

Potrivit presei internaţionale, artista americană are în prezent o relaţie cu miliardarul australian James Packer.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. Ea a lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.


Foto: Daily Mail
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 20 Ian 2016, 23:40
    Un articol de aruncat la gunoi...

    Asa siiiii.... hai sa laudam doar slabanoagele si sa criticam femeile normale....Apoi ne plangem de problemele adolescentelor ce se doresc sa fie cat mai slabe. M-am saturat de invazia aceasta de "vai cat de grsase sunt"!! Cate femei normale citesc aceste articole si se simt ingrozitor de grase, si pentru ce?!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod