Rimmel London anunță un nou make-up artist

Celebrând din nou spiritul edgy și abordările fresh, Rimmel London anunță un nou make-up artist: Adina Vlad. Colaborarea va fi baza unor proiecte inedite, fresh, ce vor transforma The London Look într-un statement pentru fiecare pasionată de make-up. Începând călătoria în universul Rimmel încă de anul trecut, când a câștigat concursul London Look în România, Adina Vlad este alegerea perfectă pentru a reprezenta brandul și viziunea acestuia.

Având o experiență îndelungată în domeniu și un portofoliu de colaborări diverse și de renume, Adina va continua să scrie povestea Rimmel London în România în proiecte inedite care vor evidenția permanent punctele forte ale brandului.

De mai mult de 20 de ani, Rimmel London a devenit un brand de beauty de referință, fiind lansat în peste 40 de țări și devenind unul din cele mai bine vândute brand-uri de machiaj. Fondat în Londra, Rimmel își păstrează ideea de orgini londoneze, devenind apreciat în lumea întreagă, chiar și în celelalte capitale ale modei, precum Milano, Paris sau New York.

Fiind un reprezentant al frumuseții londoneze, Rimmel setează trenduri sau oferă un twist cu totul inedit celor existente, propunând look-uri care urcă stilul la un alt nivel.

Astfel, Adina Vlad propune primele trenduri în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2017 în calitate de make-up artist al brandului – idei pentru un stil de impact, ce pot fi realizate de orice pasionată de machiaj care este gata să își asume statement look-uri.

Statement Blue implică accentul pe nuanțe electrizante de albastru și pe planul secundar, un ten mat, obraji într-o nuanță subtilă de blush și buze nude. În aceeași manieră, Cool Cat propune un look în care eyelinerul este vedetă și din nou accentul este pus pe privire.

De cealaltă parte, și buzele pot fi elementul central al machiajului, astfel că Dangerous Lips înseamnă buze definite și îmbrăcate în nuanțe puternice, care fac un statement. The New Smoky – fie că este în culori nude sau culori mai închise – este un make-up versatil care poate fi ușor transformat dintr-un look de zi într-unul perfect pentru petrecerea de seara târziu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod