Mariah Carey, din nou mămică? Vedeta îi face un copil iubitului ei miliardar

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani şi partenerul ei, James Packer (47 de ani) au cinci copii din relaţiile lor anterioare, dar sunt pe cale să devină încă o dată părinţi.

N-a durat mult de când Mariaj Carey a fugit din braţele soţului ei, Nick Cannon, că şi-a şi găsit consolarea. "Coincidenţă", chiar în braţele unui miliardar. N-o fi el cel mai frumos australian, dar cu siguranţă banii lui pot surmonta orice minus, aşa că James Packer a cucerit-o pe cântăreaţa americană, iar din iunie, de când au început să se afişeze împreună, cei doi o ţin din vacanţă în vacanţă şi din plimbare în plimbare.

Presa australiană a început deja să speculeze că relaţia lor nu se va rezuma la o aventură.

Deşi împreună ar avea cinci copii de crescut, cei doi ar urma să aibă un copil conceput împreună. Şi asta cât de curând, pentru că Mariah Carey este însărcinată, susţine New Idea. 

"Mariah a primit de curând vestea că va avea un copil şi amândoi sunt încântaţi de perspectiva de a deveni din nou părinţi", a spus o sursă pentru publicaţia menţionată, care a publicat şi câteva imagini din 12 august, în care artista apare jucându-se cu gemenii ei, Monroe şi Moroccan, în vârstă de patru ani, pe plaja din Malibu.


Dacă informaţia privind sarcina vedetei se confirmă, atunci copilul pe care Mariah îl va aduce pe lume va deveni al patrulea pe linie succesorală la averea miliardarului, care conduce un imperiu al cazinourilor, scrie ziarul britanic Daily Mail. Acesta mai are trei copii cu fosta lui soţie, Erica Baxter. Indigo (şapte ani), Jackson (cinci ani) şi Emmanuelle (doi ani) trăiesc cu mama lor în Los Angeles.

James Packer şi Mariah Carey au apărut prima oară împreună în public acum două luni, în timpul unei vacanţe în Marea Mediterană, unde şi-au petrecut timpul la bordul iahtului de lux al mogulului, Arctic P, cu care au navigat în preajma Insulelor Baleare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod