Luke Perry, văzut pentru prima oară în rolul final: Secvențe din ultimul film în care a jucat, „Once Upon A Time In Hollywood“

Brad Pitt și Leo DiCaprio, într-un nou film de succes marca Tarantino


Noul trailer al filmului lui Tarantino lămurește mai mult relația dintre personajele interpretate de Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, notează Daily Mail. Lansarea clipului a coincis cu premiera de la Cannes, unde producția s-a bucurat de mare succes.

Acţiunea filmului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960. Di Caprio îl interpretează pe Rick Dalton, un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio), care joacă într-un serial western, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, prietenul apropiat al lui Dalton şi dublura acestuia în cascadorii, amândoi încercând să reuşească la Hollywood în anii marcați de crimele lui Charles Manson.



Tarantino a declarat că acțiunea se desfășoară în "Los Angeles-ul anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului" și că rolul lui Charles Manson va fi jucat de actorul australian Damon Herriman, în vârstă de 48 de ani, relatează Daily Mail.

Din distribuţie mai fac parte Al Pacino, Bruce Dern, care l-a înlocuit pe Burt Reynolds (decedat în septembrie 2018), Damian Lewis, Dakota Fanning şi Kurt Russell.

"Once Upon a Time in Hollywood", cel de-al nouălea film semnat de Tarantino, va fi lansat în cinematografe pe 9 august 2019, data la care se împlinesc 50 de ani de când adepții lui Manson au comis crimele din LaBianca.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod