Lovitura Pro TV. Las Fierbinţi, arma de distrugere în masă a concurenţei!

Pe ce se bazează popularitatea acestui show de televiziune? Cine este în spatele lui şi cum a reuşit să ajungă la sezonul opt, asta în condiţiile în care nu e telenovelă, ci comedie?

Serialul ProTV a fost lansat în 2011 şi a rezistat vreme de patru ani, având perspective bune pentru cel puţin încă două sezoane, anul 2016.
Nu a fost un boom de la început, dar s-a transformat în cea mai puternică armă pentru postul de televiziune care-l difuzează. Creatorul filmului, un actor care a trecut la scris, este primul realizator al unui sitcom cu viaţă lungă. Mimi Brănescu a reuşit să supravieţuiască într-un mediu extrem de competitiv şi subiectiv. Mai mult, până la urmă a reuşit chiar să se impună. Cu ajutorul acestui serial, devine unul dintre cei mai influenţi scenarişti din România.

22 Septembrie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 22 Sep 2015, 09:16
    ZEBRA- Las Fierbinţi

    Măi Zebro, după limbaj şi atitudinea din discursul tău cred că poţi fi un personaj din Las Fierbinţi. Unul negativ. Schimbă programul şi abţine-te, nu jigni. Şi nici la Vocea României sau Master Chef nu trebuie să te uiţi că le murdăreşti. Cu stimă pentru producători.

    5
    0

  • angica5 pe 22 Sep 2015, 08:26
    Serial Las Fierbinti

    Este un serial bun,plin de umor si cred ca le place foarte mult oamenilor de la sate ,si este pe intelesul tuturor

    4
    0

  • Zebra pe 22 Sep 2015, 07:01
    serial bun??

    Marturisesc faptul ca m-a uimit articolul cu " succesul " acestui serial enervant ,realizat parca special pt.persoane cu handicap mental,mai precis pt.retardati,caci nu-mi pot imagina ca un om normal sa urmareasca asa ceva. De la aspectul actorilor,care apar murdari,ingalati,de iti e sila sa te uiti la ei,pana la dialogurile cu un limbaj vulgar,acest film nu a adus nimic care sa trezeasca interesul publicului,nici macar prin niste peisaje frumoase. Prin urmare cred ca acest rating este ridicat artificial si nu-mi pot imagina cine s-ar uita la acest film abject! Singurele emisiuni de la Protv care merita un ratig ridicat sunt Vocea Romaniei si Master Chef! Zebra.

    1
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod