Lovitura Pro TV. Las Fierbinţi, arma de distrugere în masă a concurenţei!

Ardiles şi primarul Vasile, într-o scenă din serialul Pro TV

”Nu-mi place titlul. Nu m-aş uita la un produs care se numeşte Las Fierbinţi. Asta e părerea mea. Acum a devenit un brand. A devenit o chestie şi nu-ţi mai dai seama. Nu mai asculţi Las Fierbinţi. Dar dacă aş auzi prima oară, nu m-aş duce să mă uit. Da, mie mi se pare un handicap titlul. Mi s-a părut că ne-am luptat şi cu titlul la început. Dacă i-am fi zis altfel, poate că era mai bine. Sau nu s-a mai pupat titlul cu produsul.

Ei poate pe ce începuseră, mergea”, a povestit Mimi Brănescu pentru Pagina de Media, într-un interviu exclusiv. 
Din mărturisirile scenaristului reiese că începuturile acestui show nu au fost uşoare, dar exact cum spune şi el, Las Fierbinţi şi-a atins obiectivul de audienţă chiar de la primul sezon.
”Eu cred că la început publicul nu a fost ăsta. Cred. Astea sunt presupuneri. Cred că pe parcurs au început să se adune şi altfel de oameni. Cred că la început nu au fost mulţi cei de la oraş”, a declarat Mimi Brănescu pentru Pagina de Media, bănuind că audienţa iniţială a fost una rurală, iar calitatea acesteia a crescut pe parcurs, odată cu forţa show-ului.
22 Septembrie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 22 Sep 2015, 09:16
    ZEBRA- Las Fierbinţi

    Măi Zebro, după limbaj şi atitudinea din discursul tău cred că poţi fi un personaj din Las Fierbinţi. Unul negativ. Schimbă programul şi abţine-te, nu jigni. Şi nici la Vocea României sau Master Chef nu trebuie să te uiţi că le murdăreşti. Cu stimă pentru producători.

    5
    0

  • angica5 pe 22 Sep 2015, 08:26
    Serial Las Fierbinti

    Este un serial bun,plin de umor si cred ca le place foarte mult oamenilor de la sate ,si este pe intelesul tuturor

    4
    0

  • Zebra pe 22 Sep 2015, 07:01
    serial bun??

    Marturisesc faptul ca m-a uimit articolul cu " succesul " acestui serial enervant ,realizat parca special pt.persoane cu handicap mental,mai precis pt.retardati,caci nu-mi pot imagina ca un om normal sa urmareasca asa ceva. De la aspectul actorilor,care apar murdari,ingalati,de iti e sila sa te uiti la ei,pana la dialogurile cu un limbaj vulgar,acest film nu a adus nimic care sa trezeasca interesul publicului,nici macar prin niste peisaje frumoase. Prin urmare cred ca acest rating este ridicat artificial si nu-mi pot imagina cine s-ar uita la acest film abject! Singurele emisiuni de la Protv care merita un ratig ridicat sunt Vocea Romaniei si Master Chef! Zebra.

    1
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod