Lovitura Pro TV. Las Fierbinţi, arma de distrugere în masă a concurenţei!

Celentano (stânga) şi Firicel (dreapta) îl flanchează pe Moş Peleus, Horaţiu Mălăele

Poate cel mai puternic personaj din întregul serial este Mihai Bobonete, cârciumarul Bobiţă. Este cel mai talentat comic al momentului, are o capacitate senzaţională de a scoate în evidenţă tarele românilor aflaţi într-o tranziţie fără sfârşit. Surprinde cu rapiditate acea ”adaptare” care apare în evoluţia unor personaje marcate de sărăcie, dar cu aspiraţii puternice şi credinţa într-o viaţă mai bună.

Şmecheria şi superficialitatea românească sunt prezentate cu graţie şi sclipire de către Mihai Bobonete, probabil cel mai bun comic al momentului din România. Rolul din Las Fierbinţi îl impune pe plan naţional, devenind recunoscut în întreaga ţară. Are 34 de ani şi a lucrat pentru Divertis, prezintă show-uri TV şi susţine spectacole de stand-up comedy.
Succesul serialului se bazează pe întâlnirea dintre un scriitor care a înţeles provincia din vecinătatea metropolei şi un comediant care îşi extrage seva din neliniştea eternă a societăţii româneşti.

22 Septembrie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 22 Sep 2015, 09:16
    ZEBRA- Las Fierbinţi

    Măi Zebro, după limbaj şi atitudinea din discursul tău cred că poţi fi un personaj din Las Fierbinţi. Unul negativ. Schimbă programul şi abţine-te, nu jigni. Şi nici la Vocea României sau Master Chef nu trebuie să te uiţi că le murdăreşti. Cu stimă pentru producători.

    5
    0

  • angica5 pe 22 Sep 2015, 08:26
    Serial Las Fierbinti

    Este un serial bun,plin de umor si cred ca le place foarte mult oamenilor de la sate ,si este pe intelesul tuturor

    4
    0

  • Zebra pe 22 Sep 2015, 07:01
    serial bun??

    Marturisesc faptul ca m-a uimit articolul cu " succesul " acestui serial enervant ,realizat parca special pt.persoane cu handicap mental,mai precis pt.retardati,caci nu-mi pot imagina ca un om normal sa urmareasca asa ceva. De la aspectul actorilor,care apar murdari,ingalati,de iti e sila sa te uiti la ei,pana la dialogurile cu un limbaj vulgar,acest film nu a adus nimic care sa trezeasca interesul publicului,nici macar prin niste peisaje frumoase. Prin urmare cred ca acest rating este ridicat artificial si nu-mi pot imagina cine s-ar uita la acest film abject! Singurele emisiuni de la Protv care merita un ratig ridicat sunt Vocea Romaniei si Master Chef! Zebra.

    1
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod