Lista lui Lindsay Lohan: Numele bărbaţilor cu care s-a culcat

Starleta a scris la beţie numele a 36 de staruri. Printre cei cu care ea susţine că s-a cuplat se numără Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake şi Joaquin Phoenix.

Lindsay Lohan n-a fost şi nici n-a susţinut vreodată că ar fi cuvioasă şi neprihănită. Dimpotrivă. N-a ratat nicio ocazie de a se da în stambă, iar stilul de viaţă petrecăreţ a costat-o scump până acum. Starleta e cunoscută mai ceva ca un cal breaz pentru apetitul ei faţă de scandaluri şi petreceri deochiate.

Să nu credeţi, însă, că problemele cu legea, din cauza cărora a ajuns în cătuşe în faţa judecătorului, au dat-o pe brazdă! Nici pomeneală! Actriţa a făcut din nou vâlvă în showbiz-ul american după ce presa a făcut rost de o listă pe care ea a scris numele a 36 dintre cei mai cunoscuţi iubiţi ai ei.

Printre aceştia se numără bărbaţi faimoşi, precum Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake şi Joaquin Phoenix, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Adam Levine

Justin Timberlake

Potrivit revistei In Touch, starleta în vârstă de 27 de ani a scris lista pe 30 ianuarie anul trecut, într-o cameră a hotelului Beverly Hills, după ce s-a îmbătat cu prietenele ei.

"Râdeau şi bârfeau vedetele. A fost lista cuceririlor ei. A vrut să-şi impresioneze prietenele şi a scris toate numele acelea pe hârtie", a declarat o sursă pentru publicaţia amintită.

Alte nume importante de pe lista vedetei sunt Colin Farrell (foto), Evan Peters şi Wilmer Valderrama.

Şi regretatul actor Heath Ledger (foto) apare pe lista actriţei.



Multe nume au fost şterse, din cauza aspectelor legale. "Lista conţine câteva nume mari, dar aceştia nu sunt singuri acum. Publicarea lor ar duce la distrugerea mai multor relaţii la Hollywood", a declarat o sursă pentru In Touch.

Potrivit Daily Mail, cea mai nouă cucerire a actriţei este Christian Arno Williams, pe care l-a cunoscut la Săptămâna Modei de la Shanghai. Asta după ce la sfârșitul anului trecut, ea s-a cuplat cu fotbalistul Matt Nordgren, cu care s-a afișat la un eveniment asemănător, Săptămâna Modei de la New York.

Lindsay mai are la activ aventuri cu actorul Charlie Sheen (foto) și starul de reality show Calum Best,  și se spune că s-a fi încurcat și cu Bruce Willis, scrie Daily Mail.

Prin patul actriței americane n-au trecut însă doar bărbați.

Este de notorietate relația pe care ea a avut-o cu DJ-ița Samantha Ronson.

Lindsay Lohan, care a fost externată în luna iulie 2013 dintr-un centru de dezintoxicare, este pe punctul de a încheia un contract de un milion de dolari cu editura HarperCollins, care îi va publica biografia despre trecutul ei turbulent. Iar lista descoperită recent ar putea stârni interesul multor editori, scrie Daily Mail.

Potrivit unor surse, Lohan a cerut iniţial o sumă de 5 milioane de dolari, însă a fost refuzată de editori, care s-au temut că aceasta nu va respecta contractul şi nu va livra la timp acest volum.

Actriţa americană, în vârstă de 27 de ani, a început să scrie pasaje despre viaţa ei mai întâi într-un jurnal, în cadrul unui program terapeutic, în timp ce se afla în centrul de reabilitare din Malibu, din care a fost externată în iulie 2013.



Cartea, care se va baza pe aceste fragmente de jurnal, va oferi detalii despre trecutul agitat al actriţei, din care nu lipsesc problemele cu poliţia, arestările succesive, lupta cu abuzul de alcool şi droguri, dar şi detalii despre familia şi cariera lui Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York începând cu vara anului trecut.



Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod