Lindsay Lohan a scăpat de închisoare: Vedeta a muncit în folosul comunității

Starleta americană ar fi ajuns după gratii dacă nu ducea la îndeplinire sentința judecătorească. Ea a fost pedepsită pentru că a provocat un accident rutier.

Lindsay Lohan era cât pe ce s-o pățească. Din fericire, i-a venit mintea la cap exact când era să intre mai rău în bucluc. Vedeta în vârstă de 28 de ani fusese condamnată să presteze 240 de ore de muncă în folosul comunității, în urma unui accidentul rutier pe care l-a provocat. Timpul a trecut, iar ea nici gând n-avea să se apuce de treabă. În cele din urmă, ea a completat sarcina fixată de judecător, iar acum a scăpat de spectrul detenției.

Cu puțin timp înainte de trecerea termenului stabilit de instanță, actrița va primi o scrisoare de confirmare a orelor lucrate din partea unui centru social pentru voluntari din Londra, anunță TMZ.

"Centrul de servicii și voluntariat va certifica faptul că Lindsay a efectuat cele 240 de ore pentru a-i servi ca dovadă în cazul accidentului produs de ea", a declarat o sursă citată de tabloidul online american.

Sancțiunea a fost dictată de tribunal după ce vedeta a intrat cu mașina, un Porsche, într-un camion, pe autostrada Pacific Coast, în 2012. Întrucât ea a mai avut și alte antecedente judiciare, judecătorul i-a dat o pedeapsă ușoară.

Deși putea să facă orele în Los Angeles, vedeta le-a efectuat în Marea Britanie, la  Community Service Volunteers (CVS), o organizație caritabilă care sprijină persoanele cu handicap și pe cele defavorizate, notează cotidianul Daily Mail.

Gurile rele susțin însă că ea a căutat de fapt să stea la distanță de supravegherea judiciară din Statele Unite, aranjându-și apele la Londra ca să iasă ușor basma curată.
Mai ales că, potrivit revistei People, ea a fost văzută petrecând duminică până în zori într-un club de noapte din Paris, Le Titty Twister, cu doar câteva zile înainte ca ea să se înfățișeze în fața instanței. A venit cu două prietene pe la 3 dimineața și a stat până pe la 5.00-5.30. A dansat și a râs într-una", a spus o sursă pentru publicația amintită.

29 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod