Lindsay Lohan a scăpat de închisoare: Vedeta a muncit în folosul comunității

Considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, Lindsay Lohan a fost prezentă în presă mai mult prin scandaluri și problemele cu justiția decât prin realizările profesionale


Lindsay nu a scăpat însă de toate problemele cu justiția. Potrivit Daily Mail, ea a completat doar jumătate din serviciul comunitar la care a fost obligată, care ar fi trebuit să se încheie la 6 noiembrie, astfel că, deși a scăpat de închisoare, mai are jumătate de pedeapsă de efectuat. Mai exact, 15 zile de muncă în folosul comunității.



Întârzierea se datorează unei internări în spital, după ce a fost depistată cu virusul Chikungunya, transmis de țânțari, și care produce o stare de febrp intensă. Vedeta s-a îmbolnăvit după o vacanță petrecută recent în Bora Bora, așa că n-a putut să-și îndeplinească obligația.
În plus, centrul social din Londra a fost închis o noapte și astfel ea a rămas cu mai puține ore lucrate. Vedeta va recupera, însă, orele restante, scrie Daily Mail.

În 2013, Lohan a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile pe care l-a parcurs în urma înţelegerii încheiate cu procuratura din SUA, într-o clinică din Malibu specializată în tratarea dependenţelor.

Actriţa s-a internat în urma unui ordin judecătoresc, după ce a recunoscut în instanţă că i-a minţit pe poliţiştii veniţi la locul producerii unui accident de circulaţie, în iunie 2012, încălcând astfel termenii regimului de libertate condiţionată care îi fusese impus anterior.

Accidentul de automobil s-a produs pe 8 iunie 2012, în Santa Monica, o suburbie a oraşului Los Angeles, pe autostrada de pe ţărmul Oceanului Pacific.
La sosirea poliţiştilor, Lindsay Lohan le-a spus acestora că nu ea a condus acel automobil. A fost o minciună, potrivit anchetatorilor americani. Actriţa a fost dată în judecată pentru obstrucţionarea bunului mers al unei anchete poliţieneşti, pentru fals în declaraţii şi pentru conducerea imprudentă a automobilului.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezentă mai mult în presă din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, notează Mediafax.

Recent, actriţa a interpretat-o pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.


Foto: Hepta

29 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod