Lenny Kravitz, un tată mândru: Fiica lui este un model de succes

Zoe Kravitz, o voce hotărâtă în sprijinul victimelor hărţuirii sexuale


În februarie anul trecut, Nicole Kidman a surprins pe toată lumea confirmând o idilă pe care a avut-o în urmă cu mulţi ani cu Lenny Kravitz. Aflată în campania de promovare a mini-serialului "Big Little Lies", Kidman a recunoscut că o cunoaşte demult pe Zoe, având în vedere că a fost pe punctul de a se căsători cu interpretul piesei "Are You Gonna Go My Way". "O cunoşteam pentru că am fost logodită cu tatăl ei. Totul a rămas în familie! Îl admir pe Lenny. Este un tip extraordinar", a mărturisit Kidman spre surprinderea tuturor.

Despre Kravitz şi Kidman se ştia că au avut o relaţie, dar nu s-a făcut niciodată public faptul că au fost pe punctul de a se căsători. Potrivit publicaţiei The Edit Net-a-Porter, relaţia dintre cei doi s-a înfiripat după ce Nicole a divorţat de Tom Cruise, iar actriţa a asigurat că nu se simţea încă pregătită să se recăsătorească.

Lenny Kravitz şi Nicole Kidman s-au cunoscut în 2003 şi au fost împreună un an.

Născută pe 1 decembrie 1988, Zoe Isabella Kravitz este o actriţă americană, cântăreaţă şi model. Ea a fost una dintre muzele lui George Miller în filmul "Mad Max: Drumul furiei/Mad Max: Fury Road". Ea a mai jucat în filmul "Rock That Body".

Zoe Kravitz a mai apărut în filme precum "Fără reţineri/No Reservations" (2007), "Curaj nebănuit/The Brave One" (2007) şi "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class" (2011).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod