Proful de mate care arată ca un model: Predă la colegiu şi e vedetă pe Instagram

Cu aspectul lui fizic cu care face furori, acest profesor olandez în vârstă de 28 de ani este foarte admirat în şcoala în care lucrează, dar şi pe Instagram, unde pozează ca un model profesionist.
Robert Ligtvoet are 28 de ani şi iese din toate stereotipurile despre profesori. El a devenit foarte popular în liceul în care predă matematica, nu doar pentru cursurile interesante pe care le ţine, ci şi pentru că arată foarte bine şi obişnuieşte să pozeze ca un model în imaginile pe care le postează pe Instagram.

Când nu le explică elevilor săi noţiunile de algebră şi geometrie, Robert poate fi văzut pedalând pe bicicletă, vâslind sau călare pe o cămilă în deşertul marocan în fotografiile pe care le publică pe pagina sa de Instagram care atrage tot mai multe admiratoare.


Tânărul are acum 43.000 de urmăritori pe reţeaua de socializare, iar popularitatea sa a crescut după ce o elevă a decis să se mândrească cu profesorul ei de matematică, trimiţând mai multe imagini cu Robert publicaţiei Bored Panda.

"Faceţi cunoştinţă cu Robert, un profesor/model/călător olandez de 28 de ani. Pe lângă faptul că este un profesor excelent, îi motivează pe oamenii din întreaga lume. Ah, este şi incredibil de atrăgător", a scris eleva.

Ligtvoet predă la Emmauscollege din Rotterdam şi, spre dezamăgirea multora din admiratoarele sale, are o relaţie, potrivit paginii sale de Facebook, dar asta nu-i limitează deloc popularitatea în creştere de pe Instagram, unde fotografiile făcute în călătoriile din destinaţii exotice, din Vietnam până în Nicaragua, sunt foarte apreciate.


Ceea ce îi adaugă un plus de simpatie este faptul că pozează mai mult în costume elegante, chiar şi când se află în mijlocul naturii, decât la bustul gol, relatează Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod