„Iubire“ la Casa Albă: Melania refuză iar să-l ia de mână pe Trump - VIDEO

Preşedintele american Donald Trump şi soţia lui au fost din nou surprinşi într-o situaţie stânjenitoare.

Căsnicia preşedintelui american continuă să suscite speculaţii după ce un nou moment jenant a fost înregistrat de camerele video. Imaginile filmate de NBC News îi arată pe Melania şi Donald Trump mergând spre aparatul de zbor prezidenţial cu care urmau să facă o călătorie în Ohio.

Îmbrăcată într-un palton galben şi o fustă maro din piele şi încălţată cu pantofi cu imprimeu leopard, Prima Doamnă a Statelor Unite pare să-şi ignore din nou soţul. Ea îşi ţine paltonul pe umeri, iar mâinile îi sunt ascunse în interiorul lui, parcă pentru a preveni orice contact cu soţul ei.Donald Trump încearcă să o ia de mână pe Melania, dar nu izbuteşte. La un moment dat, preşedintele american se opreşte, iar Melania stă şi ea nemişcată, fără ca ei să se apropie. Preşedintele se opreşte brusc, iar Melania stă şi ea nemişcată. După acest moment, cei doi îşi continuă drumul, fără ca Trump să reuşească să-i prindă mâna soţiei sale.

Episodul survine după mai multe apariţii asemănătoare în public ale cuplului prezidenţial, iar presa încearcă să afle care este statusul căsniciei lor.

Distanţa dintre cei doi s-a accentuat după dezvăluirile unei actriţe de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, care a declarat într-un interviu că a avut o aventură cu Trump şi că a fost plătită cu 130.000 de dolari de avocatul acestuia, Michael Cohen, relatează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod