Laura Cosoi, de nerecunoscut: Fotografia care i-a speriat pe fani

Spre deosebire de alte vedete, actriţa nu se fereşte să fie văzută nemachiată.

Cu riscul de a atrage comentarii acide, Laura Cosoi obişnuieşte să publice pe pagina sa de Facebook fotografii în care poate fi văzută cu un look natural, "fără îmbunătăţiri".

Aşa a procedat şi în această săptămână, Laura postând o imagine în care era surprinsă dimineaţa, după filmări. Chipul vedetei, surprinzător de schimbat, a atras atenţia fanilor, dar şi câteva remarci ironice. "Cam obosită, mai fă-ţi timp şi pentru tine", a scris un internaut. Altul a sfătuit-o: "Mai bine şterge poza asta".

Cele mai multe mesaje au fost însă pozitive, multe persoane apreciind gestul de a le împărtăşi imaginea ei nefardată, fără machiaj sau ajustări din Photoshop. "Oamenilor, sunteţi incredibili, dacă o persoană are operaţii o criticaţi, dacă nu le are, îi criticaţi naturaleţea... nu mai priviţi lumea sub prisma frustrărilor personale!", i-a certat o admiratoare pe cei care au postat comentarii negative. "Şi dimineata, trezită din somn, eşti tare frumoasă", a adăugat ea.

În două zile, fotografia Laurei a strâns doar puţin peste 1.000 de like-uri.

Laura Cosoi şi-a obişnuit admiratorii cu imaginile în care le arată schimbările de look pe care le adoptă. În septembrie ea şi-a schimbat culoarea părului, optând pentru o nuanţă mai închisă. În mai puţin de o oră, poza a primit peste 3.200 de like-uri şi multe comentarii pozitive.



În august, vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apărea complet nemachiată, cu o pălărie pe cap şi cu părul răvăşit.

În trei ore, postarea ei a strâns peste 1.100 de like-uri, iar opiniile celor care au intrat pe pagina ei au fost împărţite: unii i-au scris că arată bine, alţii au n-au apreciat ideea sa.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Firy pe 27 Oct 2013, 14:46
    Nicee

    Esti foarte frumoasa Laura :*

    0
    1

  • Georgeta pe 23 Oct 2013, 18:59
    naturală

    E foarte frumoasă şi fără machiaj.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod