Jake Gyllenhaall, de nerecunoscut după ce a slăbit

Actorul a şocat, luni, prin forma fizică afişată cu ocazia celei de-a 17-a ediţii a Hollywood Film Awards, starul fiind aproape de nerecunoscut pentru cei prezenţi la eveniment.

Toţi cei prezenţi au putut observa că starul a slăbit dramatic în ultima perioadă, la fel cum s-a întâmplat cu actorul Matthew McConaughey în urmă cu un an, acesta din urmă ajungând de nerecunoscut după ce a slăbit peste 20 de kilograme pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club".

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, citat de Mediafax, Jake Gyllenhaal se află în aceeaşi situaţie, el slăbind aproximativ zece kilograme pentru rolul din thrillerul "Nightcrawler", în care interpretează rolul unui jurnalist însărcinat cu investigarea criminalităţii din Los Angeles, alături de Bill Paxton şi Rene Russo, în regia lui Dan Gilroy.

Jake Gyllenhaal, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a renunţat şi la celebra sa barbă pentru noul rol, astfel că urmările noii diete se pot observa foarte bine pe figura starului.

"Cred că Lou (n.r.

- numele personajului său) trebuie să fie "înfometat" atât la propriu, cât şi la figurat, deci am decis că trebuie să experimentez şi eu asta - să-mi fie întotdeauna foame. Acţiunea filmului se derulează într-un loc ce pare a fi un deşert din toate punctele de vedere, opulenţă pe de o parte, dar şi imensitate şi singurătate, pe de altă parte. Cred că am slăbit în jur de 10 kilograme în total", a declarat actorul în vârstă de 32 de ani pentru US Weekly.

Jake Gyllenhaal a fost fotografiat şi în timpul filmărilor pentru pelicula "Nightcrawler", el fiind, de asemenea, greu de recunoscut.

Din galeria actorilor care au slăbit drastic pentru un rol fac parte Christian Bale, pentru rolul insomniacului din "Maşinistul" (2004) şi, mai recent, Matthew McConaughey, care joacă rolului unui bolnav de SIDA în "Dallas Buyers Club" (2013).Jake Gyllenhaal a fost prezent la gala Hollywood Film Awards, care marchează lansarea oficială a sezonului premiilor hollywoodiene, ce se încheie în mod tradiţional cu decernarea premiilor Oscar.

La gala de luni seară, actorul Matthew McConaughey a primit un trofeu pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club", el fiind considerat unul dintre candidaţii cu mari şanse la Oscarul pentru cel mai bun actor graţie rolului unul bolnav de SIDA care luptă cu această maladie.

Jake Gyllenhaal, care a făcut o pauză în carieră după thrillerul SF "Source Code", lansat în aprilie 2011, a revenit pe marile ecrane în luna septembrie, cu pelicula "End of Watch", în care interpretează rolul unui poliţist din Los Angeles şi în care îi are ca parteneri pe Michael Pena, Anna Kendrick şi America Ferrera.

Jake Gyllenhaal, provenind dintr-o familie de cineaşti, s-a făcut remarcat în filmul cult "Donnie Darko", în 2001, iar rolul din SF-ul "The Day After Tomorrow - Unde vei fi poimâine?", din 2004, l-a propulsat la statutul de star internaţional, confirmat ulterior de evoluţia sa din mult comentatul "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005), în care a jucat alături de regretatul Heath Ledger, dar şi de Anne Hathaway, notează Mediafax.


Gyllenhaal a apărut recent pe marele ecran alături de Anne Hathaway în "Love and Other Drugs" şi în thrillerul SF "Source Code".


Foto: Hepta / Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod