Lady in red. Brooke Shields, fabuloasă la 50 de ani

Actriţa a publicat pe Twitter o imagine în care apare cu braţele bandaje după operaţia suferită la încheieturi


Shields susţine în această carte că Teri Shields, mama sa, nu-şi dorea decât ca ea să fie mereu în lumina reflectoarelor. Pentru asta, nu se dădea în lături de la nimic, ajungând la un moment dat să-i aranjeze întâlniri fiicei sale cu celebrităţi doar pentru a-i asigura un loc în paginile ziarelor, relatează site-ul contacmusic.com, citat de Mediafax.

Ea a mai scris că mama sa, alcoolică, decedată la 79 de ani, o considera "cea mai mare creaţie a sa", strategia ei fiind "noi împotriva lumii".

Brooke a jucat în filme din adolescenţă şi avea doar 12 ani când a apărut în "Pretty Baby".

Ea susţine că mama sa încerca să o controleze şi în vremea facultăţii şi chiar după aceea.

Brooke Shields, despre care mama sa a spus că era cel mai frumos copil din lume, şi-a început cariera de model la vârsta de numai 11 luni. După debutul din "Pretty Baby" (1978), în care a jucat o prostituată minoră, în 1980 a jucat în celebra peliculă "The Blue Lagoon/Laguna Albastră". Tot în 1980, când Shields avea doar 14 ani ea a apărut în celebrele reclame pentru jeanşii Calvin Klein, notează Mediafax.

Filmografia actriţei este una bogată, printre cele mai celebre titluri fiind "Suddenly Susan/Susan" (1996-2000), "That '70s Show" (2004), "Hannah Montana" (2007-2009) şi "Lipstick Jungle" (2008-2009).

Între 2010 şi 2012, Brooke Shields a apărut în comedia TV "The Middle", iar în 2013 a putut fi văzută în filmul "The Hot Flashes", aflat în post-producţie.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod