Casa ta. 5 secrete ale designerilor care te ajută să-ţi decorezi locuinţa mai ieftin

Alegerile în materie de mici renovări şi decoraţiuni pot face diferenţa dintre o cameră care arată senzaţional şi una care pare lipsită de strălucire şi farmec.
Lucrurile în care investeşti şi cele pe care le iei aproape pe nimic trebuie să fie perfect echilibrate. Iată câteva sfaturi oferite de designerul Christine Markatos Lowe pentru lonny.com:

Vânează chilipiruri

Vizitele la târgurile de vechituri sunt o metodă excelentă de a te folosi la maximum de un buget mic. Caută accesorii şi obiecte decorative precum lampe, vaze, boluri, ceasuri, oglinzi etc. Nu ştii niciodată ce poţi găsi la un astfel de târg unde se vând obiecte second-hand. 

Concentrează-te asupra textilelor

Calitatea materialelor textile este foarte importantă atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi rezistenţa în timp. Investeşte întotdeauna în perdele, draperii, cuverturi, covoare şi în general textile cu aspect sofisticat.
Dacă le alegi pe cele mai ieftine, oamenii vor observa asta, dar şi aspectul final va avea de suferit. Pe de altă parte, poţi economisi bani cu tablourile. Le poţi face chiar tu folosind printuri care îţi plac şi pe care să le înrămezi. O altă metodă de a economisi este aceea de a alege obiecte decorative la un preţ redus şi doar unul sau două de foarte bună calitate care să ofere impresia de lux şi să aducă strălucire încăperii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod