Lady Gaga se pregătește de nuntă: Vedeta face cununia în vila sa din Malibu

Lady Gaga le-a arătat fanilor inelul pe care i l-a dăruit iubitul ei


Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, şi Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, sunt împreună de patru ani. De Ziua Îndrăgostiților, actorul i-a făcut o surpriză imensă iubitei sale și a cerut-o de soție. Dar mai întâi i-a făcut o farsă, oferindu-i o cutiuță în care, în locul bijuteriei se afla un inel din jeleu. Chiar și așa, Lady Gaga s-a bucurat ca un copil: "Mi-au dat lacrimile, eram atât de bucuroasă.

Am spus <<Da!>> imediat și atunci el a scos inelul cu diamant în formă de inimă. Prima oară a fost bomboana. Am fost fericită și cu bomboana", a povestit cântăreața.

Lady Gaga a mărturisit pentru Access Hollywood că logodna a schimbat-o. "Totul e mai bine acum. Când ești îndrăgostit și te bucuri de iubire, totul se schimbă în bine", a spus ea.

Taylor Kinney este actor şi joacă în prezent în serialul difuzat de NBC "Pompierii din Chicago/ Chicago Fire".
În 2012, Kinney a jucat în pelicula "Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty", regizată de Kathryn Bigelow, notează Mediafax.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.
La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat în 2015 un premiu Grammy pentru albumul său "Cheek to Cheek", realizat alături de Tony Bennett.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod