Cele mai periculoase destinaţii turistice pentru femei

Există locuri recomandate de agenţiile de turism unde poţi fi răpită, jefuită, violată sau chiar ucisă, afirmă un site din Statele Unite, citat de stirileprotv.ro.

Site-ul International Women's Travel Center, care publică articole despre turism şi sfaturi de călătorie destinate femeilor, a realizat recent un top al celor mai riscante destinaţii de vacanţă. "Unele ţări sunt periculoase pentru femei şi prezintă riscuri speciale care trebuie menţionate", scrie site-ul citat de stirileprotv.ro. Din lista se precizează că lipsesc locuri din categoria "Nici nu va gândiţi să mergeţi acolo", precum Somalia, Irak sau Afganistan.

Pe primul loc în topul destinaţiilor turistice periculoase se află India, cu cel mai mare risc de viol.

În această ţară, potrivit statisticilor, la fiecare 20 de minute se înregistrează o plângere privind o agresiune sexuală.

Egiptul, destinaţie care acum câţiva ani era preferată de mulţi români, urmează în acest clasament. "După Primăvara Arabă s-a înregistrat o creştere dramatică a cazurilor de hărţuire sexuală şi viol, în vreme ce numărul de poliţişti de pe străzi a scăzut", atenționează International Women's Travel Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod