La fumat în toaleta băieților. Delia a declanșat alarma de incendiu la sediul Kiss FM

Vizita Deliei Matache marți dimineața la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei s-a lăsat cu muzică live, glume, dar și cu... declanșarea alarmei de incendiu în clădire, care a pornit după ce invitata și colegii acesteia au făcut o pauză de țigară tocmai în toaleta bărbaților.
Vedeta a venit însoțită de o trupă de instrumentiști, împreună cu care a cântat 'Pe aripi de vânt', urmat de un medley în care piesele de rezistență au fost 'Sanie cu zurgălăi', 'Satisfaction' și 'Somebody To Love'.

În pauza dintre intervenții însă, invitata nu s-a putut abține și, alături de membrii propriului band, a fumat repede o țigară în toaleta bărbaților, ceea ce a făcut ca în sediul Kiss FM să se declanșeze alarma de incendiu. Însă, atunci când Sergiu și Andrei au întrebat-o dacă știe ceva despre acest lucru, Delia a dat vina pe colegi.

„Am un grup de oameni care sunt extrem de vicioși.
Nu am ce să fac cu ei. Oricunde m-aș duce, fac deranjuri din astea. Nu mi se pare normal. O să iau atitudine”
, a glumit ea.

Cântăreața și-a încheiat vizita la Kiss FM cu un karaoke pe 'Minim doi' de Alex Velea, 'Dacă pleci' de Cătălin Crișan și 'Bună seara, iubito', celebrul cântec al Loredanei.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod